Cine este seful de promotie de la Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, Breaza. A fost “Miss Boboc”

23 Jul 2018 06:57
Cine este seful de promotie de la Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, Breaza. A fost “Miss Boboc”
Anul acesta, Alina Andreea Gheorghe este seful de promotie de la Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”, Breaza.
Frumoasă dar dedicată învăţăturii, Alina a terminat cei patru ani de liceu cu media generală 9,98 şi a reuşit ca în ultimii trei ani de şcoală să aibă doar medii de 10.00, iar la examenul de bacalaureat naţional a fost prima, cu media 9,90, obţinând 10 la discilpinele limba şi literatura română şi matematică.
"Ca urmare a rezultatelor deosebite obţinute, Alina Andreea Gheorghe devine şefa promoţiei a 94 –a, denumită onorific “Centenarul Marii Uniri”, la Colegiul Naţional Militar “Dimitrie Cantemir”. Titlul de şef de promoţie certifică temeinicia pregătirii îmbinată cu tactul pedagogic al cadrelor didactice şi calitatea actului instructiv-educativ.
Numele ei va rămâne încrustat pe placa de marmură a colegiului, încărcată de nume sonore ale performerilor cantemirişti", spun reprezentantii institutiei.
Alina Andreea Gheorghe s-a remarcat ca o elevă cu rezultate deosebite în activitatea şcolară şi extraşcolară, dar şi prin frumuseţe, fiind aleasă “Miss Boboc - 2013”.
„Dintotdeauna am fost atrasă de ştiinţele exacte, dar matematica a ocupat un loc special. Lucrând constant, simţeam cum lumea întreagă se dizolvă şi se supune unei logici raţionale a atomilor, iar acea lume se reconstruia apoi geometric, apoi aritmetic, algebric..., a explicat Alina.
Alina se pregăteşte acum pentru admiterea la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”.

Foto: Nicolae Milea

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709