Cine este tanarul care a votat de doua ori, in Campina

19 Feb 2019 03:29
Cine este tanarul care a votat de doua ori, in Campina
Potrivit Politiei Prahova, la Câmpina politistii au fost sesizati de faptul ca un tanar a votat de 2 ori. "In cauza se vor efectua cercetari privind savarsirea infractiunii prev. si ped. de art. 387 Cod Penal", anunta Politia Prahova.
In articolul 387 din codul penal este vorba despre frauda la vot.
Surse judiciare au confirmat pentru prahova-news.ro ca tanarul care a votat de doua ori este un elev in primul an de la Scoala de Politie din Campina. Acesta si-ar fi motivat gestul spunand ca a gresit prima oara cand a votat si s-a dus a doua oara sa voteze asa cum dorea.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612