Circulația pe Bulevardul Independenței, închisă la sfârșitul acestei săptămâni

07 Aug 2020 14:18
Circulația pe Bulevardul Independenței, închisă la sfârșitul acestei săptămâni
Primăria Ploiești anunță că s-a decis închiderea circulației pe Bulevardul Independenței, la sfârșitul acestei săptămâni, în contextul sărbătoririi "Zilei Internaționale a Grădinilor Zoologice și a Parcurilor".

* Acest eveniment se sărbătorește în fiecare an, în data de 09 august, pentru a demonstra necesitatea promovării și protejării parcurilor, precum și importanța conservării biodiversității*, arată sursa citată.

Astfel, bulevardul va fi închis circulației auto de sâmbătă, 08 august 2020, începând cu ora 9:00 și până duminică, 09 august 2020, ora 22:00, de la statuia lui Radu Stanian până la Gara de Sud.

*În consecință, autobuzele S.C. Transport Călători Express S.A Ploiești vor circula dinspre Centru spre Sud pe strada Bobâlna, cu stații la Pelican și Liceul de Muzică, iar pe sensul dinspre Sud spre Centru, pe strada Democrației, cu oprire în stațiile 13 Decembrie, Covurlui și Muzeul de Istorie. Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zona respectivă, iar abonații vor utiliza aceste trasee în baza tronsonului comun aprobat*, a transmis Primăria Ploiești.

În locul stației Coreco Sud, traseele 1, 2, 30, 32 vor efectua stația Gara Sud din fata P.T.T.R. Sud, comună cu cea a traseului 101.

Atât ruta cât și intervalul orar de deviere a circulației pot suferi modificări, la indicațiile agenților Poliției Rutiere Ploiești, care vor fi prezenți în zonă.





COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677