Circulația pe Bulevardul Independenţei, închisă la sfârşitul acestei săptămâni

07 Aug 2020 14:18
Circulația pe Bulevardul Independenţei, închisă la sfârşitul acestei săptămâni
Primăria Ploiești anunță că s-a decis închiderea circulaţiei pe Bulevardul Independenţei, la sfârşitul acestei săptămâni, în contextul sărbătoririi “Zilei Internaționale a Grădinilor Zoologice şi a Parcurilor”.

* Acest eveniment se sărbătoreşte în fiecare an, în data de 09 august, pentru a demonstra necesitatea promovării şi protejării parcurilor, precum şi importanța conservării biodiversității*, arată sursa citată.

Astfel, bulevardul va fi închis circulației auto de sâmbătă, 08 august 2020, începând cu ora 9:00 şi până duminică, 09 august 2020, ora 22:00, de la statuia lui Radu Stanian până la Gara de Sud.

*În consecinţă, autobuzele S.C. Transport Călători Express S.A Ploieşti vor circula dinspre Centru spre Sud pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică, iar pe sensul dinspre Sud spre Centru, pe strada Democraţiei, cu oprire în staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie. Traseele de troleibuze 44 si 202 vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zona respectivă, iar abonații vor utiliza aceste trasee în baza tronsonului comun aprobat*, a transmis Primăria Ploiești.

În locul stației Coreco Sud, traseele 1, 2, 30, 32 vor efectua stația Gara Sud din fata P.T.T.R. Sud, comună cu cea a traseului 101.

Atât ruta cât şi intervalul orar de deviere a circulației pot suferi modificări, la indicațiile agenţilor Poliţiei Rutiere Ploiești, care vor fi prezenți în zonă.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Nu e mare deranj ca, o dată pe zi, să vină cu o cisternă şi să spele. Prezenţa porumbeilor, în afară de faptul că este o imagine încântătoare, este şi un semn că oraşul este încă sănătos, cu toată poluarea care îl opresează. Nu condamnaţi porumbeii, ci nepăsarea!
Dar apa calda in scoala cand o sa asigurati? Sc. Emil Palade din vest nu are apa calda, nici la scoala nici la gradinita.
Acesta este tatal meu !💞🤗*
Ăsta e tatăl meu🤗❤️
Curs valutar
EUR Euro 4.8582 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0972 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3220 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5132 0.0000
XAU Gramul de aur 257.4245 0.0000