Circulația rutieră este oprită pe sensul de mers Brașov-Ploiești al DN1. Se circulă alternatic pe celălalt sens

30 Oct 2017 14:17
Circulația rutieră este oprită pe sensul de mers Brașov-Ploiești al DN1. Se circulă alternatic pe celălalt sens
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este oprită pe sensul de mers Brașov-Ploiești al DN1, din cauza unui accident rutier care a avut loc în stațiunea Predeal, județul Brașov.

Cauza producerii a fost nepăstrarea distanței de siguranță, impact în urma căruia a rezultat o singură victimă, rănită ușor.

În acest moment traficul se desfășoară pe celălalt sens de mers, alternativ, dirijat de polițiștii rutieri prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 14:30, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 1, după ce anterior fusese oprită pe sensul de mers Braşov-Ploieşti, din cauza unui accident rutier care a avut loc în staţiunea Predeal, judeţul Braşov. Amintim că în urma evenimentului a rezultat o singură victimă, rănită uşor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791