CJ PH: Lucrările pentru construirea noului sediu aferent Școlii Speciale nr.1 din Ploiești sunt în graficul stabilit

13 Jan 2020 09:13
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a vizitat la finalul saptamanii trecut șantierul unde se desfășoară lucrările pentru construirea clădirii Școlii Speciale nr. 1 Ploiești, unitate de învățământ care în prezent se numeste Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr 1. Confirm unui comunicat al Consiliului Judetean Prahova, “ imobilul va fi ridicat în apropierea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, din Șoseaua Vestului.
Copiii care învață la Școala Specială nr. 1 Ploiești/ Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Ploiești au nevoi speciale, fiind diagnosticaţi cu afecțiuni din spectrul autist, schizofrenici, cu sindrom Down sau cu probleme locomotorii. Noul centrul va avea săli de educație fizică, de terapie educațională, săli de mese, laboratoare, cabinete medicale specifice, vestiare, grupuri sanitare și lift special. Este prevazută și realizarea unor lucrări de arhitectură, lucrări de rezistență, instalații electrice, termice, sanitare, ventilații, detecție semnalizare incendiu, hidranți.
Valoarea totală a obiectivului de investiție este de 5.752.933,68 fără TVA, iar sursa de finanțare este din bugetul propriu al Consiliului Județean Prahova, dar și de la bugetul național, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader s-a arătat mulțumit de calitatea lucrărilor efectuate până în prezent, precum și de faptul că acestea se încadrează în graficul stabilit.Dupa finalizarea acestui obiectiv, copiii cu nevoi speciale din Ploiești vor beneficia de un sediu modern, care le va oferi condiții mult mai bune decât în prezent.”

Sursa foto: facebook Consiliul Judetean Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Il cunosteam . Il cheama Gigi si sta in cartierul Zamora. Mergeam des cu familia in Busteni. Avea probleme. Divort , sanatate si cred ca " s a rezolvat". Dumnezeu sa il ierte.
Jeguri proaste . Pentru o durere simpla un om , o familie va fi tarata prin tribunale .Va fi penalizat acel om ca a parasit locul accidentului si va primi pedeapsa cu suspendare daca nu are antecedente . Romanii nu stiu asta de imbecili ce sunt si traiesc pe alta planeta , comunista si jegoasa cu placerea de a-si face rau unul altuia . Acel om va fi patat toata viata , poate pierde si locul de munca pentru o asistenta proasta . . Nu mai aveti creiere deloc cacu sunt in telefoane si gadgeturi
Doresc programare pentru schimbare CI azi, 21.01.2020
se vede clar ca soferul nici nu a simtit ca prostul ala cu caruta a intrat ca tampitul in camion,vinovat e caruta suta la suta
Cei de la HidroPh au asteptat sa se colmateze captarea ca sa intervina? Orice captare se verifica si se curata zilnic, nu astepti ca sa lasi locuinte, case de vacanta, pensiuni, hoteluri fara apa(este a patra zi) si implicit fara turisti. Nepasarea, nesimtirea e la cote alarmante la Hidro. Cine acopera pagubele produse celor de mai sus? Sa nu mai vorbim de disconfortul creat tuturor. Macar sa fi avut bunul simt sa-si ceara scuze si fi dus apa cu cisterna locuitorilor afectati.
Curs valutar
EUR Euro 4.7790 0.0004
USD Dolarul SUA 4.3101 0.0006
GBP Lira sterlina 5.6586 0.0291
CHF Francul elvetian 4.4487 0.0109
XAU Gramul de aur 215.3851 -0.5880