Clasele gimnaziale din cadrul scolilor din Paulesti, parteneri ale unor unitati de invatamant din mai multe tari. Din cauza pandemiei, elevii se vor intalni doar online

19 Jan 2021 08:55
Clasele gimnaziale din cadrul scolilor din Paulesti, parteneri ale unor unitati de invatamant din mai multe tari. Din cauza pandemiei, elevii se vor intalni doar online
Clasele gimnaziale din cadrul Școlii Gimnaziale “Toma T. Socolescu” Comuna Păulești și Școlii Gimnaziale “Vlad Mușatescu” Găgeni sunt partenere ale unor unități de învățământ din Spania, Bulgaria, Polonia şi Turcia în proiectul „Collaborative net against cyber bullyng”. Pandemia însă îi împueiducă pe elevi săse întâlnească acum pentru derularea proiectului. Așa se face că întâlnirile sunt posibile doar în mediul virtual, copiii se împrietenesc cu colegii lor din ţările participante prin activităţi de cunoaștere.
“Proiectul se adresează atât elevilor, cât și părinților lor - pe de o parte, dorim să îi facem pe elevi utilizatori responsabili de internet și de social media, pentru a reduce incidența agresiunii cibernetice și, pe de altă parte, pentru a ajuta părinții cu îndrumări pentru a monitoriza și supraveghea activitatea on-line a copiilor și pentru a identifica semne de agresiune cibernetică în comportamentul copiilor lor”, au spus reprezentantii Scolii Paulesti.
Coordonatorii proiectului vă invită tododată să votați unul din logo-urile din cadrul parteneriatului pentru a deveni imaginea care va reprezenta proiectul în cadrul programelor Erasmus+ și Etwinning.


Sursa foto: facebook Scoala Paulesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Serios purtam masca Si voi aveti brasovu in scenariu rosu si tot lasati sa vina lumea la partie in hoteluri unde nu se respecta nimic pe week ..mic dejun peste 150 pax la 9 30 la hotel orizont predeal ..ce covid ce distantare .. Asa ca mai lasati ne cu sars cov ...inchideti selectiv dar lasati libera circulatie in zone rosii si hoteluri cu restaurant mall deschise ca acolo nu e covid ...
De 30 de ani, toți politicienii care s-au perindat prin funcția de ministru al transporturilor nu au mișcat un deget pentru această zonă. Suntem sufocați la propriu,mai ales in Bușteni, este infernal de circulat pe DN, chiar și în afară de weekend-uri. Le-aș da tuturor ticăloșilor de miniștri - domiciliu forțat în Bușteni.😡. Nu mai cred în promisiuni.
Va rog frumos. Este program Sâmbătă in un centru ptr.plata taxei si impozite?
in perioada 04.02.2021-07.02.2021 functioneaza patinoarul din sinaia?
Am gasit aplicatia in care este activ numai orasul Timisoara. Descrierea aplicatiei este in limba romana insa meiurile aplicatiei in ebraica banuiesc. Eu nu ma pot descurca sa instalaez aceasta aplicatie.
Curs valutar
EUR Euro 4.8745 0.0020
USD Dolarul SUA 4.0209 0.0364
GBP Lira sterlina 5.5894 -0.0533
CHF Francul elvetian 4.4406 0.0381
XAU Gramul de aur 228.2335 -1.4086