Classroom-service, la Sinaia pentru o cauza nobila

11 Nov 2018 11:49
Classroom-service, la Sinaia pentru o cauza nobila
Elevii unei clase din cadrul Colegiului Mihail Cantacuzino din Sinaia au gasit un mod inedit pentru a strange banii necesari unui coleg care trebuie sa faca o operatie care sa-i salveze viata. Astfel, din 13 noiembrie, in cadrul unitatii de invatamant, elevii din clasa a XIID vor infiinta Classroom-service. Practic, scolarii isi indeamna colegii sa aleaga pauza in care vor sa-i bea cafeaua sau ceaiul. Ei le vor aduce, cei care le doresc vor plati insa cat vor iar suma stransa va fi donata cauzei umanitare.
Mihai Pascu are programata o interventie chirurgicala pe 12 decembrie, in Italia. El sufera de o boala care ii provoaca lesinuri de tip epilesie cu convulsii bilaterale.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677