Cluburile, barurile si terasele din Prahova se inchid la cel tarziu ora 23, incepand de astazi!

02 Aug 2020 10:42
Cluburile, barurile si terasele din Prahova se inchid la cel tarziu ora 23, incepand de astazi!
Politia Prahova: PROGRAMUL OPERATORILOR ECONOMICI CU PUBLICUL LA NIVELUL JUDEȚELUI PRAHOVA ÎN CONTEXT COVID-19

Avănd în vedere creșterea exponențială zilnică a numărului de persoane infectate, cu preponderență în anumite zone sau localități și ținând cont de problemele constatate în privința respectării măsurilor de prevenție, programul de lucru cu publicul al operatorilor economici se modifică.

Astfel, la nivelul județului Prahova terasele, cluburile, barurile și alte asemenea spații special destinate, activităților de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice dispuse în exteriorul clădirilor, nu pot începe activitatea înainte de orele 06.00 și nu își pot prelungi activitatea după orele 23.00.

Totodată, această modificare este adresată și operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc.

Măsura intră în vigoare începând cu ziua de azi, 2 august, orele 12.00 și se aplică pentru o perioadă de 14 zile, Comitetului Național pentru Situații de Urgență putând prelungi aceasta perioadă.

Foto ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8347 -0.0012
USD Dolarul SUA 4.1033 -0.0096
GBP Lira sterlina 5.3722 0.0020
CHF Francul elvetian 4.4909 0.0026
XAU Gramul de aur 262.6798 -6.0223