Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP, organizat la Sinaia

08 Dec 2018 09:50
Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP, organizat la Sinaia
Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP a fost organizat, vineri dupa amiaza, la Sinaia. La intalnire au participat 100 de femei din PMP dar si președinte de onoare al partidului, Traian Băsescu.
"Noi, popularii prahoveni, am avut, astăzi, privilegiul de a organiza prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară. Le mulțumesc celor aproape 100 de colege care au venit la Sinaia, dar și domnului președinte Traian Băsescu, care a fost alături de noi și a oferit șansa de a învăța, încă de la prima noastră ședință, politică de la cel mai experimentat politician al României de astăzi. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către domnii Eugen Tomac (președintele PMP) și Marius Pașcan (președinte executiv), ca ne-au asigurat de sprijinul dânșilor necondiționat", a scris deputatul PMP Catalina Bozianu, pe Facebook.
In cadrul colegiului s-a stabilit ca până la 15 ianuarie săfie încheiat procesul de alegere a conducerii în toate filialele județene ale OFPMP, iar, în luna martie, să fie organizat congresul național, pentru că alegerile europarlamentare bat la ușă.
"Trebuie să ne mișcăm cu viteză și să respectăm calendarul pe care l-am fixat, pentru că obiectivul nostru pentru anul 2019 este să fim o organizație eficientă electoral. Avem ambiția să fim motorul partidului care asigură cel mai bun contact cu românii, în alegerile de anul viitor. Nu vreau ca domnii să se simtă jigniți, dar eu cred că noi, femeile, avem și mai multă răbdare, și mai multă pricepere, și mai multă putere de muncă „la firul ierbii”, acolo unde încrederea oamenilor se câștigă cu eforturi mai mari", a mai scris Bozianu.
foto Catalina Bozianu/Facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933