Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP, organizat la Sinaia

17 Jan 2019 08:41
Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP, organizat la Sinaia
Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP a fost organizat, vineri dupa amiaza, la Sinaia. La intalnire au participat 100 de femei din PMP dar si președinte de onoare al partidului, Traian Băsescu.
"Noi, popularii prahoveni, am avut, astăzi, privilegiul de a organiza prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară. Le mulțumesc celor aproape 100 de colege care au venit la Sinaia, dar și domnului președinte Traian Băsescu, care a fost alături de noi și a oferit șansa de a învăța, încă de la prima noastră ședință, politică de la cel mai experimentat politician al României de astăzi. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către domnii Eugen Tomac (președintele PMP) și Marius Pașcan (președinte executiv), ca ne-au asigurat de sprijinul dânșilor necondiționat", a scris deputatul PMP Catalina Bozianu, pe Facebook.
In cadrul colegiului s-a stabilit ca până la 15 ianuarie săfie încheiat procesul de alegere a conducerii în toate filialele județene ale OFPMP, iar, în luna martie, să fie organizat congresul național, pentru că alegerile europarlamentare bat la ușă.
"Trebuie să ne mișcăm cu viteză și să respectăm calendarul pe care l-am fixat, pentru că obiectivul nostru pentru anul 2019 este să fim o organizație eficientă electoral. Avem ambiția să fim motorul partidului care asigură cel mai bun contact cu românii, în alegerile de anul viitor. Nu vreau ca domnii să se simtă jigniți, dar eu cred că noi, femeile, avem și mai multă răbdare, și mai multă pricepere, și mai multă putere de muncă „la firul ierbii”, acolo unde încrederea oamenilor se câștigă cu eforturi mai mari", a mai scris Bozianu.
foto Catalina Bozianu/Facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
va rog sa ne comunicati dupa cat timp se fac programarile ? multumim
Si unde gasim harta cu sectoarele cadastrale din Ploiesti, pentru a ne elucida si noi?!
doresc schimbare carte identitate care expira pe data 19 .01.2019 si programare pe data de 16.01.2019
În microbuz se afla și copilul meu în vârstă de 11ani care a prezentat o escoriatie la nivelul antebrațului stg. Din fericire locuind în apropiere fiul meu s-a speriat și a venit acasă.
E nasoll e tot timpul umblă beat din tise sa vina pe jos sa ia băutură .. pe timpul asta. .. mai mult că sigur nu mai e in viața
Curs valutar
EUR Euro 4.6830 0.0008
USD Dolarul SUA 4.1063 0.0090
GBP Lira sterlina 5.2808 0.0190
CHF Francul elvetian 4.1555 0.0002
XAU Gramul de aur 170.2727 0.4114