Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP, organizat la Sinaia

08 Dec 2018 09:50
Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP, organizat la Sinaia
Colegiul Național al Organizației de Femei a PMP a fost organizat, vineri dupa amiaza, la Sinaia. La intalnire au participat 100 de femei din PMP dar si președinte de onoare al partidului, Traian Băsescu.
"Noi, popularii prahoveni, am avut, astăzi, privilegiul de a organiza prima întrunire a Colegiului Național al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară. Le mulțumesc celor aproape 100 de colege care au venit la Sinaia, dar și domnului președinte Traian Băsescu, care a fost alături de noi și a oferit șansa de a învăța, încă de la prima noastră ședință, politică de la cel mai experimentat politician al României de astăzi. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către domnii Eugen Tomac (președintele PMP) și Marius Pașcan (președinte executiv), ca ne-au asigurat de sprijinul dânșilor necondiționat", a scris deputatul PMP Catalina Bozianu, pe Facebook.
In cadrul colegiului s-a stabilit ca până la 15 ianuarie săfie încheiat procesul de alegere a conducerii în toate filialele județene ale OFPMP, iar, în luna martie, să fie organizat congresul național, pentru că alegerile europarlamentare bat la ușă.
"Trebuie să ne mișcăm cu viteză și să respectăm calendarul pe care l-am fixat, pentru că obiectivul nostru pentru anul 2019 este să fim o organizație eficientă electoral. Avem ambiția să fim motorul partidului care asigură cel mai bun contact cu românii, în alegerile de anul viitor. Nu vreau ca domnii să se simtă jigniți, dar eu cred că noi, femeile, avem și mai multă răbdare, și mai multă pricepere, și mai multă putere de muncă „la firul ierbii”, acolo unde încrederea oamenilor se câștigă cu eforturi mai mari", a mai scris Bozianu.
foto Catalina Bozianu/Facebook.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cand se afisaza rezultatele
Bună seara! Sunt profesor pentru învațamântul primar la o școală din București si aș dori să particip, împreună cu copiii de la clasă, la festivalul de anul acesta , cu un dans popular. Ne puteți trimite regulamentul de anul acesta? Mulțumesc mult!
Bună ziua! Aveți locuri vacante?
Felicitari pt ac initiativa. Poate continuati si cu alte cladiri neutilizate in prezent.
Cum putem afla in ce perioada se fac inscrierile.
Curs valutar
EUR Euro 4.7564 0.0026
USD Dolarul SUA 4.2005 -0.0008
GBP Lira sterlina 5.5575 0.0231
CHF Francul elvetian 4.2296 0.0012
XAU Gramul de aur 177.5598 -0.3347