Colocviu Istoric cu tema "Intrarea lui Mihai Viteazul in Alba-Iulia -1 noiembrie 1599", la Casa de Cultura din Baicoi

21 Feb 2019 08:10
Colocviu Istoric cu tema "Intrarea lui Mihai Viteazul in Alba-Iulia -1 noiembrie 1599", la Casa de Cultura din Baicoi
"Intrarea lui Mihai Viteazul in Alba-Iulia -1 noiembrie 1599" a fost remomerata de elevii din Baicoi printr-un colocviu. Activitatea a fost organizata la Casa de Cultura Tintea, in urma parteneriatului dintre Casa de Cultura Liliesti si Liceul Tehnologic Baicoi numit "Evenimente cu Semnificatie Nationala" si Biroul Cutura Biblioteca Sport din cadrul Primariei Baicoi. Scopul activitatii, spun organizatirii, a fost atins si anume cunoasterea si dezvoltarea valorilor fundamentale ale istoriei si culturii nationale,familiarizarea elevilor cu anumite aspecte pozitive dar si negative din istoria omenirii.

Sursa foto: facebook Casa de Cultura Baicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Cârcotașilor pro Statescu nu vă mai saturați de denigrat? De ce nu a făcut Statescu?
Ai dracu cârcotași care ati fost si sunteti cu Stătescu tot vă place să haliți cu lopata rahat ala cu crama de vinuri nu se lasă dar i i pregatesc niste surprize si lui si lui ăla care i o suge anume lui stăpânul lui .Bine omul e repetent in gandire.
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Curs valutar
EUR Euro 4.7576 0.0096
USD Dolarul SUA 4.1938 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4657 0.0388
CHF Francul elvetian 4.1895 0.0090
XAU Gramul de aur 181.3376 1.9451