Colocviu Istoric cu tema "Intrarea lui Mihai Viteazul in Alba-Iulia -1 noiembrie 1599", la Casa de Cultura din Baicoi

17 Dec 2018 10:13
Colocviu Istoric cu tema "Intrarea lui Mihai Viteazul in Alba-Iulia -1 noiembrie 1599", la Casa de Cultura din Baicoi
"Intrarea lui Mihai Viteazul in Alba-Iulia -1 noiembrie 1599" a fost remomerata de elevii din Baicoi printr-un colocviu. Activitatea a fost organizata la Casa de Cultura Tintea, in urma parteneriatului dintre Casa de Cultura Liliesti si Liceul Tehnologic Baicoi numit "Evenimente cu Semnificatie Nationala" si Biroul Cutura Biblioteca Sport din cadrul Primariei Baicoi. Scopul activitatii, spun organizatirii, a fost atins si anume cunoasterea si dezvoltarea valorilor fundamentale ale istoriei si culturii nationale,familiarizarea elevilor cu anumite aspecte pozitive dar si negative din istoria omenirii.

Sursa foto: facebook Casa de Cultura Baicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368