“Colocviul privind îndrumarea metodologică activității așezămintelor culturale” a avut loc la Băicoi

20 Nov 2017 14:07
Centrul Județean de Cultură Prahova împreună cu Primăria Băicoi prin Biroul Cultură Bibliotecă Sport au organizat săptămâna trecută la Casa de Cultură Liliești din Băicoi “Colocviul privind îndrumarea metodologică activității așezămintelor culturale” cu tema “Așezăminte culturale - misiune, strategie, proiecte, perspective”.
Cu această ocazie au fost prezentate informații despre Conferința Naționala a Managerilor Nationali, ediția a patra desfășurată la Biblioteca Naționala a României din București.
Totodată au fost prezentate rezultatele “Colocviului Național Coregrafia Dansului Tradițional Astăzi”, eveniment ajuns la ediția șaptea ce a avut loc la Bușteni la începutul lunii noiembrie, dar și aspecte importante legate de ediția a 23-a a “Colocviilor Patrimoniului Cultural Imaterial” organizat de Institutul Național al Patrimoniului la Băile Herculane între 31 octombrie și 2 noiembrie.
Participanții au discutat și despre programele și proiectele culturale propuse pentru anul 2018.


Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923