Comarnic primește bani de la CJ pentru dezvoltare locală

19 Oct 2018 13:53
Comarnic primește bani de la CJ pentru dezvoltare locală
Orașul Comarnic a primit o finanțare de 100.000 de lei de la Consiliul Județean Prahova pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a străzii Ghioșești, zona Toplița. Fondurile survin ca urmare a încheierii, în data de 16.10.2018, a unui Contract de Asociere cu Consiliul Județean Prahova, contract care se va derula până la data de 31 Decembrie 2018. UAT Comarnic se angajează să contribuie, pentru finalizarea acestui proiect, cu suma de 10.000 de lei.
Lucrările de modernizare a străzii Ghioșești " zona Toplița, au început în urmă cu mai bine cinci luni de zile, cu fonduri din bugetul propriu al orașului, iar autoritățile locale din Comarnic dau asigurări că recepția finală a lucrărilor se va face în maxim două săptămâni. Strada face legătura directă între Breaza Nord (Belia) și orașul Comarnic (zona Podul de Fier), mergând paralel cu Drumul Național 1 și devenind astfel o rută ocolitoare în perioadele cu trafic intens. Având în vedere lățimea mică a străzii, lucrarea a fost prevazuta cu platforme de incrucisare si acostamente care permit traficul in doua sensuri!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677