Comunicat de presa CFR: Cu trenul de Paște și 1 Mai

17 Apr 2019 09:22
Comunicat de presa CFR: Cu trenul de Paște și 1 Mai
În minivacanța prilejuită de Sărbătorile de Paște și 1 Mai, CFR Călători operează cu întreg parcul activ de material rulant și programează suplimentar, operativ - în funcție de disponibilități - capacități de transport pe rutele la care se înregistrează cele mai mari solicitări.

În perioada 26 aprilie - 1 mai vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații pentru petrecerea sărbătorilor Pascale și turism.
collage 9
În plus, față de trenurile existente în graficele de circulație, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din București Nord, Iași / Suceava, Timișoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia (click Anexă).

Tarife
Pasagerii pot beneficia de reduceri importante prin alegerea ofertei tarifare potrivite, cu diversele discounturi acordate. De exemplu, pentru călătoria dus-întors se acordă o reducere de 10%, prețul pentru ruta București " Constanța și retur la tren IR, clasa a 2-a, fiind de 108,10 lei.
De asemenea, studenții pot călători gratuit conform legii. Totate reducerile sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic local/ Oferte.

Mențiune. La călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secția Constanța " Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanței, reduceri între 48% și 56% pentru biletele la tarif întreg și copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral. La aceste trenuri InterRegio vor fi valabile și abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanța " Mangalia și retur.

Pentru evitarea aglomerației din ziua plecării trenului, recomandăm pasagerilor să-și procure din timp legitimațiile de călătorie. Acestea pot fi achiziționate cu anticipație: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Programul agențiilor de voiaj CFR de Paște și 1 Mai:
Vor fi deschise punctul de lucru din Aeroportul Otopeni și agențiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina și Titan din București, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agențiilor vor fi închise.

Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pasagerii să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.


Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulație a persoanelor în interiorul și în afara țării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetățeni.


Sursa: Serviciul Promovare Imagine și Relații Publice MT / CFR Calatori

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677