Comunicat de presa: Deputatul PMP, Cătălina Bozianu " apel public către PSD, USR și PNL : "Opriți jocul politicianist pe tema inițiativei de revizuire a Constituției pe care o susțin 3 milioane de români !"

19 Apr 2018 10:49
Deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu, a susținut o declarație politică prin care le cere liderilor PSD, USR și PNL să înceteze jocul politicianist pe tema revizuirii articolului 48 din Constituție în sensul definirii explicite a familiei ca fiind întemeiată pe căsătoria liber consimțită dintre bărbat și femeie. "Pe de-o parte, avem o luptă împotriva finalizării acestei proceduri constituționale prin referendum. Această luptă este purtată, prin artificii procedurale menite să pună în bețe în roate referendumului, de președintele Iohannis și de clienții săi politici de la PNL și USR. Contestarea repetată la Curtea Constituțională, fără șanse de reușită, a legii generale a referendumului nu are alt scop decât amânarea la nesfârșit a unei proceduri constituționale inițiată și susținută de 3 milioane de cetățeni", spune Cătălina Bozianu, cu referire la cele două partide de opoziție.
Deputatul PMP critică în termeni duri și demersurile de imagine ale PSD pe această temă: "În partea cealaltă, la fel de cinic și de politicianist, Liviu Dragnea și PSD încearcă să profite electoral de această inițiativă, sperând să refacă imaginea publică a partidului de guvernământ, grav șifonată de instabilitatea, de incoerența și de ineficiența guvernării. Anunțul conform căruia PSD va organiza un miting pro-familie, în luna mai, reprezintă nu doar o dovadă de populism ieftin, ci și o insultă la adresa milioanelor de oameni de bună-credință care susțin demersul civic, non-politic, de revizuire a Constituției".
Cătălina Bozianu face un apel public "la decență față de această procedură constituțională, democratică și perfect legitimă, pe care au urmat-o și alte state din Europa și din lume". "Revizuirea Constituției și referendumul corespunzător nu sunt ale lui Liviu Dragnea și ale partidului domniei sale, ci ale celor 3 milioane de inițiatori, indiferent de opțiunile lor politice! De asemenea, ele nu reprezintă un moft sau o temă de imagine pe care Klaus Iohannis, USR și PNL să-și permită obrăznicia de a le ignora. Revizuirea și referendumul sunt proceduri care, o dată declanșate, ducerea lor la bun sfârșit are caracter obligatoriu!", afirmă Bozianu. Ea le cere liderilor politici din cele trei partide: "Lăsați poporul român să se pronunțe, așa cum îi îngăduie Constituția de care nimeni, nici măcar dvs., nu are dreptul să își bată joc!".
Sursa Comunicat de presa, deputat Catalina Bozianu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677