Comunicat Primaria Ploiesti: activităţi pentru indepartarea zăpezii

23 Mar 2018 11:58
Primaria Municipiului Ploieşti, prin operatorul de servicii, a derulat activităţi pentru indepartarea zăpezii incepând de ieri seară cu 21 de utilaje : 6 sărăriţe mari cu lama, 5 sărăriţe medii cu lama, 4 cisterne cu lama, 4 Toyota cu lame şi sărăriţe şi 2 încărcătoare frontale.

S-a intervenit cu amestec material antiderapant pe poduri, pante, sensuri giratorii si pe arterele principale de circulatie şi pe străzile de legatură cu arterele principale, conform Planului de masuri pentru desfasurarea normala a activitatii rutiere in municipiul Ploiesti.

Operatorii de utilităţi publice – Apa Nova, Veolia, DistrigaZ, Electrica – ne-au informat că până la această oră nu sunt probleme din punct de vedere al furnizării utilităţilor în municipiul Ploieşti.

În situaţia în care apar probleme în furnizarea utilităţilor publice, cetăţenii pot apela dispeceratul primăriei la numărul de telefon 0244/984.

Azi noapte, Politia Locala Ploieşti a transportat la UPU un om al străzii în stare de ebrietate căzut în zăpadă şi un altul, din Arad, a fost dus la Centrul Social de Urgenţă.

Vă reamintim că Centrul Social de Urgenţă pentru persoanele adulte fără adăpost este deschis permanent în această perioadă. Capacitatea de cazare este de 50 de paturi, care pot fi suplimentate cu un număr de 30 de saltele.

La această oră se intervine în activitatea de deszăpezire pe arterele principale pentru menţinerea unui trafic rutier in condiţii de iarna, se îndepărtează zăpada din parcări şi din staţiile pentru transportul public. În momentul în care ninsoarea va scădea în intensitate se va interveni şi în cartiere.

De asemenea, astăzi a fost suplimentat transportul public de persoane în orele de vârf.

Conform Administraţia Natională de Meteorologie avertizarea cod portocaliu pentru ninsori abundente, viscol şi vizibilitate scăzută tine până la ora 15, după care se intră în cod galben pana la ora 20.

foto Primaria Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434