Concert de promenadă susținut de Fanfara „Prahova”, la Grădina Botanică

04 Jun 2020 16:58
Concert de promenadă susținut de Fanfara „Prahova”, la Grădina Botanică
Duminică, ploieștenii și nu numai sunt invitați la un concert aparte. Consiliul Județean Prahova, prin Centrul Județean de Cultură Prahova, în colaborare cu Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova, vă învită duminică, 7 iunie 2020, începând cu ora 11.00, să vă bucurați de un Concert de promenadă susținut de Fanfara „Prahova”, în decorul de poveste al Grădinii Botanice de la Bucov.
*Evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de muzică și de frumos, care, timp de o oră, se vor delecta cu un repertoriu alcătuit din piese clasice și de promenadă, într-o atmosferă feerică, în mijlocul unei oaze de verdeață și de relaxare*, au transmis organizatorii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8423 0.0005
USD Dolarul SUA 4.2788 -0.0105
GBP Lira sterlina 5.3932 -0.0160
CHF Francul elvetian 4.5427 -0.0128
XAU Gramul de aur 248.9131 -0.2015