Concert incendiar Smiley, în Ploiești, în fața a mii de oameni - VIDEO/FOTO

23 Jul 2018 07:12
Primăria municipiului Ploiești l-a invitat, anul acesta, să susțină un concert, în Ajun de Moș Nicolae, pe Smiley. Artistul a impresionat publicul cu hiturile și energia lui. Mii de oameni au venit să-l vadă pe Smiley și au cântat împreună cu el. Interpretul a făcut și câteva live-uri pe rețele lui sociale, în timpul concertul, cu oamenii prezenți la eveniment. Totodată, acesta le-a spus participanților că este pe jumătate ploieștean, tatăl său fiind din Ploiești. Smiley a lăudat și echipa Lupilor Galbeni din Ploiești despre care știe detalii de la Cabron.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Buna seara.m ar interesa un tort in forma de cifre pentru data de 3 august(pret,livrare la domiciliu,etc)
buna ziua, pe ce site aflam detalii privind inscrierile din sursa externa pentru ordine publica si politia rutiera ? Daca a fost aprobat Memorandumul in cat timp s-ar organiza inscrierile?
In judetul Olt se vor face angajari din sursa externa?,cand vor incepe inscrierile?
Curs valutar
EUR Euro 4.6610 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0043 0.0010
GBP Lira sterlina 5.2661 0.0035
CHF Francul elvetian 4.0324 -0.0016
XAU Gramul de aur 160.7603 -0.2709