CONCERT SIMFONIC sub egida Ambasadei Italiei la București, la Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti

30 Oct 2017 10:32
CONCERT SIMFONIC sub egida Ambasadei Italiei la București, la Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti
Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti vă invită joi, 2 noiembrie, de la ora 19:00, la un Concert Simfonic organizat sub egida Ambasadei Italiei la București. La pupitrul orchestrei simfonice se va afla maestrul Ovidiu Bălan, dirijor onorific al Filarmonicii, iar solistul invitat este flautistul Antonio Amenduni (Italia).
De această dată programul este axat pe lucrări ai unora dintre cei mai mari reprezentanți ai Școlii Ruse și se constituie din “Dansul acrobaților” din opera „Crăiasa Zăpezii” de Nikolai Rimsky – Korsakov, Concertul pentru flaut și orchestră de Aram Haciaturian, compozitor armean ce a studiat la Moscova, dar și celebra Uvertură solemnă „Anul 1812” a lui P. I. Ceaikovsky. Trei piese pentru orchestra de coarde semnate de Constantin Silvestri, celebrul compozitor, dirijor și pianist roman, completează agenda serii.
Un veritabil ansamblu de lucrări cu linii melodice generoase și o mare varietate coloristică, având influențe ce ilustrează atașamentul fata de creația populară și orientarea spre valorile originii creatorilor. Acestea sunt doar câteva din caracteristicile compozițiilor pe care le veți putea asculta joi, 2 noiembrie, la Filarmonică.
Cu un sunet fin și abilități tehnice excepționale, artistul Antonio Amenduni va interpreta Concertul pentru flaut și orchestră de Haciaturian sub bagheta maestrului Ovidiu Bălan care revine, în stagiune aniversară, pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar și 10 lei - elev și student.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767