CONCERT SIMFONIC sub egida Ambasadei Italiei la București, la Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti

30 Oct 2017 10:32
CONCERT SIMFONIC sub egida Ambasadei Italiei la București, la Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti
Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploieşti vă invită joi, 2 noiembrie, de la ora 19:00, la un Concert Simfonic organizat sub egida Ambasadei Italiei la București. La pupitrul orchestrei simfonice se va afla maestrul Ovidiu Bălan, dirijor onorific al Filarmonicii, iar solistul invitat este flautistul Antonio Amenduni (Italia).
De această dată programul este axat pe lucrări ai unora dintre cei mai mari reprezentanți ai Școlii Ruse și se constituie din “Dansul acrobaților” din opera „Crăiasa Zăpezii” de Nikolai Rimsky – Korsakov, Concertul pentru flaut și orchestră de Aram Haciaturian, compozitor armean ce a studiat la Moscova, dar și celebra Uvertură solemnă „Anul 1812” a lui P. I. Ceaikovsky. Trei piese pentru orchestra de coarde semnate de Constantin Silvestri, celebrul compozitor, dirijor și pianist roman, completează agenda serii.
Un veritabil ansamblu de lucrări cu linii melodice generoase și o mare varietate coloristică, având influențe ce ilustrează atașamentul fata de creația populară și orientarea spre valorile originii creatorilor. Acestea sunt doar câteva din caracteristicile compozițiilor pe care le veți putea asculta joi, 2 noiembrie, la Filarmonică.
Cu un sunet fin și abilități tehnice excepționale, artistul Antonio Amenduni va interpreta Concertul pentru flaut și orchestră de Haciaturian sub bagheta maestrului Ovidiu Bălan care revine, în stagiune aniversară, pe scena Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploiești.
Biletele sunt disponibile atât online, pe www.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar și 10 lei - elev și student.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218