Concertul de Jazz din Peștera Ialomiței va fi vegheat de jandarmii montani

02 Oct 2020 09:40
Concertul de Jazz din Peștera Ialomiței va fi vegheat de jandarmii montani
COMUNICAT DE PRESĂ:
Jandarmii montani vor fi prezenți sâmbătă, 3 octombrie, în intervalul orar 11.00 – 17.00, la obiectivul turistic Peștera Ialomiței din Munții Bucegi, cu ocazia desfășurării unui concert de jazz, care face parte din proiectul “Jazz Cave Festival”, fiind un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat în anul 2021.

Pentru ca activitățile să decurgă în bune condiții, se va constitui un dispozitiv de ordine şi siguranţă publică format din efective ale Postului de Jandarmi Montan Peștera, pentru a preveni posibilele incidente sau fapte de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanţilor următoarele recomandări preventive:
• să respecte regulile adoptate de organizator, precum și măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2;
• să aducă la cunoştinţa jandarmilor eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situaţii de pericol;
• să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor montani, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063