Concertul de Jazz din Peștera Ialomiței va fi vegheat de jandarmii montani

02 Oct 2020 09:40
Concertul de Jazz din Peștera Ialomiței va fi vegheat de jandarmii montani
COMUNICAT DE PRESĂ:
Jandarmii montani vor fi prezenți sâmbătă, 3 octombrie, în intervalul orar 11.00 " 17.00, la obiectivul turistic Peștera Ialomiței din Munții Bucegi, cu ocazia desfășurării unui concert de jazz, care face parte din proiectul "Jazz Cave Festival", fiind un eveniment-pilot pentru festivalul ce va fi organizat în anul 2021.

Pentru ca activitățile să decurgă în bune condiții, se va constitui un dispozitiv de ordine și siguranță publică format din efective ale Postului de Jandarmi Montan Peștera, pentru a preveni posibilele incidente sau fapte de natură antisocială.

Pe această cale, adresăm participanților următoarele recomandări preventive:
- să respecte regulile adoptate de organizator, precum și măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2;
- să aducă la cunoștința jandarmilor eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibile situații de pericol;
- să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor montani, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677