Concurs “Ca un luceafăr am trecut prin lume”. Cine sunt castigatorii

17 Jan 2018 09:28
Concurs “Ca un luceafăr am trecut prin lume”. Cine sunt castigatorii
Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești a organizat luni, cu ocazia împlinirii a 168 de ani de la nașterea poetului nostru național, Mihai Eminescu, și a Zilei Culturii Naționale Române, cea de-a VI-a ediție a Concursului județean de recitări pentru liceeni “Ca un luceafăr am trecut prin lume”.
Juriul, compus din: Mircea Hendrich, actor și președinte al comisiei de jurizare, Gabriela Teodorescu, profesor, critic, istoric literar şi Nelu Stan, actor, a acordat următoarele premii:
• Premiul I – Păuna Rareș Andrei, C.N. MILITAR “D. CANTEMIR”, Breaza;
• Premiul II – Trăsnea Mihai-Răzvan, C.N. “I.L. Caragiale” Ploiești;
• Premiul III – Vintilă Virginia- Georgiana, C.N. “Nichita Stănescu” Ploiești;
• Mențiune I – Stoica Elena-Patricia, C.N. “I.L. Caragiale” Ploiești;
• Mențiune II – Stroea Ecaterina-Elena, C.N “I.L. Caragiale” Ploiești;
• Mențiune III – Ilie Andreea, Colegiul de Artă “Carmen Sylva”, Ploiești;
• Mențiune IV – Zett Ana, C.N. “Mihai Viteazul”, Ploiești;
• Mențiune V – Măldărășanu Darius, C. E. “Virgil Madgearu” Ploiești.

Câștigătorii premiilor I, II și III ai Concursului județean de recitări pentru liceeni “Ca un luceafăr am trecut prin lume” vor participa la Festivalul Concurs Național de Poezie “Ocrotiți de Eminescu”, ediția a XVIII-a, care se va desfășura la Blaj, în perioada 25-28 ianuarie 2018.
foto: centruleminescubm.blogspot.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8730 -0.0007
USD Dolarul SUA 4.1185 0.0050
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0212
CHF Francul elvetian 4.5396 -0.0091
XAU Gramul de aur 253.9661 0.3176