Concurs “Ca un luceafăr am trecut prin lume”. Cine sunt castigatorii

17 Jan 2018 09:28
Concurs “Ca un luceafăr am trecut prin lume”. Cine sunt castigatorii
Casa de Cultură “Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești a organizat luni, cu ocazia împlinirii a 168 de ani de la nașterea poetului nostru național, Mihai Eminescu, și a Zilei Culturii Naționale Române, cea de-a VI-a ediție a Concursului județean de recitări pentru liceeni “Ca un luceafăr am trecut prin lume”.
Juriul, compus din: Mircea Hendrich, actor și președinte al comisiei de jurizare, Gabriela Teodorescu, profesor, critic, istoric literar şi Nelu Stan, actor, a acordat următoarele premii:
• Premiul I – Păuna Rareș Andrei, C.N. MILITAR “D. CANTEMIR”, Breaza;
• Premiul II – Trăsnea Mihai-Răzvan, C.N. “I.L. Caragiale” Ploiești;
• Premiul III – Vintilă Virginia- Georgiana, C.N. “Nichita Stănescu” Ploiești;
• Mențiune I – Stoica Elena-Patricia, C.N. “I.L. Caragiale” Ploiești;
• Mențiune II – Stroea Ecaterina-Elena, C.N “I.L. Caragiale” Ploiești;
• Mențiune III – Ilie Andreea, Colegiul de Artă “Carmen Sylva”, Ploiești;
• Mențiune IV – Zett Ana, C.N. “Mihai Viteazul”, Ploiești;
• Mențiune V – Măldărășanu Darius, C. E. “Virgil Madgearu” Ploiești.

Câștigătorii premiilor I, II și III ai Concursului județean de recitări pentru liceeni “Ca un luceafăr am trecut prin lume” vor participa la Festivalul Concurs Național de Poezie “Ocrotiți de Eminescu”, ediția a XVIII-a, care se va desfășura la Blaj, în perioada 25-28 ianuarie 2018.
foto: centruleminescubm.blogspot.com

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.0207 0.0021
GBP Lira sterlina 5.5103 0.0367
CHF Francul elvetian 4.5221 -0.0076
XAU Gramul de aur 239.7608 1.3858