Concurs de “Recitare de poezii”, organizat la Baicoi cu ocazia Zilei Mondiale a Poeziei

22 Mar 2019 13:22
Ziua Mondiala a Poeziei a fost marcata de Biblioteca Oraseneasca Baicoi printr-un concurs de “Recitare de Poezii" scrise de autori indragiti la care au participat 30 de elevi. Conforma organizatorilor, obiectivele acestei activitati au fost sustinerea, promovarea si recunoasterea tinerilor pasionati de literatura si arta din comunitatea noastra,promovarea literaturii,artei si operei poetilor romani in randul elevilor. Copiii au fost recompensati cu certificate de participare.

Sursa foto: facebook Casa de Cultura Baicoi

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Curs valutar
EUR Euro 4.7204 -0.0027
USD Dolarul SUA 4.2231 0.0128
GBP Lira sterlina 5.2539 0.0043
CHF Francul elvetian 4.2880 0.0019
XAU Gramul de aur 192.5647 -0.3933