CONCURS organizat de Filarmonica din Ploiesti: “Câştigă un abonament la "Jazz on the Rooftop" şi participă la trei zile de jazz la înălţime!”

17 Aug 2019 08:32
CONCURS organizat de Filarmonica din Ploiesti: “Câştigă un abonament la "Jazz on the Rooftop" şi participă la trei zile de  jazz la înălţime!”
Concursul a fost anuntat pe pagina oficiala de facebook a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti conform caruia “Festivalul Internaţional "Jazz on the Rooftop" se va desfăşura, în perioada 23-25 august 2019 pe terasa clădirii de sticlă din centrul oraşului, în care funcţionează Primăria Ploieşti.
Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul "Like" al paginii Ploieşti Jazz Festival, să distribui public această postare și să ne lași un comentariu în care să dai tag unui prieten pe care vrei să-l inviți la concert! Perioada de înscriere: 16 - 21 august 2019
Se vor acorda cinci premii constând în invitații duble, valabile în toate cele trei zile de festival. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți joi, 22 august 2019.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Contantin Ilie Iată cum se împlinește istoria ! Vezi „Păuleștii din Prahova, Repere monografice, amintiri” autor Constantin Ilie, editura Socieratea Culturală „ Ploiești Mileniul III„ .ediția 2012 p 38 și ediția 2016, p.42,
Bravooo! Felicitari!
Asta se întâmplă datorită faptului că nu avem cale de acces și pasaj subteran dinspre Poienarii Rali, zilnic navetiștii sunt nevoiți să traverseze peste Calea ferată uneori și chiar foarte des prin trenul de marfa garat la liniile 4 și 5 și chiar pe sub tren că sa poată ajunge la linia 1 și 3
Mai este disponibil postul de contabil?
Buna ziua, ma bucur sa aud despre orice masuri luate impotriva poluarii, dar problema de baza in judetul dumneavoastra este LIPSA PASARELELOR PE DRUMUL NATIONAL CARE STRABATE VALEA PRAHOVEI si care duce la blocarea timp de ore a autovehicolelor in localitati precum Breaza, Comarnic, Sinaia, Azuga sau Busteni! Daca ati construi aceste PASARELE pentru a inlocui trecerile de pietoni, masinile ar trece mai repede iar indicele de poluare ar scadea simtitor (stiut fiind ca emanatiile de gaze toxice sunt mai mari cand masinile stationeaza si pornesc incontinuu, in loc de a se deplasa cu viteza). PUNETI ODATA PASARELE PE DRUMUL NATIONAL CARE TRAVERSEAZA VALEA PRAHOVEI! O intreaga Romanie v-ar multumi!
Curs valutar
EUR Euro 4.7354 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.2654 -0.0292
GBP Lira sterlina 5.3123 0.0186
CHF Francul elvetian 4.3212 -0.0151
XAU Gramul de aur 206.5613 -1.1509