Concursul „MISS & MISTER UNIVERSITAS” are loc pe 12 decembrie la Casa de Cultuta a Studentilor Ploiesti

02 Dec 2019 14:35
Concursul „MISS & MISTER UNIVERSITAS” are loc pe 12 decembrie la Casa de Cultuta a Studentilor Ploiesti
Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează în data de 12 decembrie 2019 cea de-a XXIX-a ediție a Concursului „MISS & MISTER UNIVERSITAS”, eveniment finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.
Spectacolul - concurs „O seară de vis cu Mister și Miss”, va avea loc joi, 12 decembrie 2019, ora 18:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor din Ploieşti.
Candidatele şi candidaţii – studente/eleve şi studenţi/elevi ploieşteni, vor evolua într-un concurs complex.
Spectacolul va fi susţinut de Ansamblul Artistic „Academic Star” al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti - actorii şi soliştii Teatrului Studențesc „Moft”, formaţiile de dans „Atlantis”, „Happy Dance”, „Unique”, „Urban Army” și Ansamblul folcloric „Plaiuri Prahovene”.
Probele spectacolului – concurs vor fi următoarele:
- ţinută de zi;
- ținută de seară;
- proba de originalitate.
Se vor acorda următoarele premii:
- MISS & MISTER UNIVERSITAS 2019;
- locul II;
- locul III;
- Miss & Mister Elegance;
- Miss & Mister Originalitate;
- Miss & Mister Fotogenie;
- Miss & Mister Popularitate;
- Premii din partea sponsorilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195