Concursul „MISS & MISTER UNIVERSITAS” are loc pe 12 decembrie la Casa de Cultuta a Studentilor Ploiesti

02 Dec 2019 14:35
Concursul „MISS & MISTER UNIVERSITAS” are loc pe 12 decembrie la Casa de Cultuta a Studentilor Ploiesti
Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti organizează în data de 12 decembrie 2019 cea de-a XXIX-a ediție a Concursului „MISS & MISTER UNIVERSITAS”, eveniment finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.
Spectacolul - concurs „O seară de vis cu Mister și Miss”, va avea loc joi, 12 decembrie 2019, ora 18:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor din Ploieşti.
Candidatele şi candidaţii – studente/eleve şi studenţi/elevi ploieşteni, vor evolua într-un concurs complex.
Spectacolul va fi susţinut de Ansamblul Artistic „Academic Star” al Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti - actorii şi soliştii Teatrului Studențesc „Moft”, formaţiile de dans „Atlantis”, „Happy Dance”, „Unique”, „Urban Army” și Ansamblul folcloric „Plaiuri Prahovene”.
Probele spectacolului – concurs vor fi următoarele:
- ţinută de zi;
- ținută de seară;
- proba de originalitate.
Se vor acorda următoarele premii:
- MISS & MISTER UNIVERSITAS 2019;
- locul II;
- locul III;
- Miss & Mister Elegance;
- Miss & Mister Originalitate;
- Miss & Mister Fotogenie;
- Miss & Mister Popularitate;
- Premii din partea sponsorilor.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342