Concursul național de educație rutieră "Desenăm, ne jucăm, circulație învățăm", faza județeană.

18 May 2019 10:56
Concursul național de educație rutieră "Desenăm, ne jucăm, circulație învățăm", faza județeană.
Astăzi, 18 mai, elevi ai ciclului primar participă la concursul național de educație rutieră "Desenăm, ne jucăm, circulație învățăm", faza județeană.

Concursul are loc anual și este organizat de către Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Afacerilor Interne prin Direcția Poliției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției și constă în realizarea unui desen cu tematică rutieră adaptat grupelor de vârstă participante.

Astfel, polițiști din cadrul Serviciului Rutier al I.J.P. Prahova vor coordona activitățile ce se desfășoară la Școala Gimnazială Nicolae Titulescu din Ploiești, unde vor transmite, micuților, recomandări cu privire la siguranța rutieră cu precădere pentru conștientizarea calității de participanți la trafic.

La finalul activității, concurenții vor fi premiați cu diplome.
SURSA IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404