Concursul Național de Interpretare și Creație Muzicală „Paul Constantinescu” începe vineri

15 Nov 2017 18:46
Concursul Național de Interpretare și Creație Muzicală „Paul Constantinescu” începe vineri
Primăria Municipiului Ploiești în colaborare cu Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești și Muzeul Memorial „Paul Constantinescu” organizează, în perioada 17-19 noiembrie 2017, a XXIII-a ediție a Concursului Național de Interpretare și Creație Muzicală „Paul Constantinescu”.
Concursul este deschis celor mai talentati elevi și studenți, care studiază vioara, violoncelul, pianul, canto clasic și compoziția muzicală de la școlile, liceele si facultățile de muzică din România și Republica Moldova.
Deschiderea concursului va avea loc vineri, 17 noiembrie a.c., ora 10.00, la Filarmonica „Paul Constantinescu” din Ploiesti, iar festivitatea de închidere și Gala laureatilor se vor desfășura în aceeasi sală, duminica, 19 noiembrie a.c., de la ora 11.30.
Laureații concursului vor fi premiati de către Primaria Municipiului Ploiesti cu premii în bani, în valoare de 5.000 lei .

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063