Condițiile de admitere în școlile MAI, modificate. Poliția Română: „Pune osul la treabă” – obstacolele nu se sar singure. Spor!

16 Jul 2019 09:33
Condițiile de admitere în școlile MAI, modificate. Poliția Română:  „Pune osul la treabă” – obstacolele nu se sar singure. Spor!
Poliția Română a făcut publice schimbările care au avut loc la traseul practic-aplicativ de la admiterea în școlile MAI. Practic, este vorba de o mai mare dificultate pe care o are traseul care conține 12 obstacole.
" Anunț pentru trio-ul din tine! Sportivul, candidatul și viitorul polițist din tine trebuie să știe că au avut loc câteva schimbări la traseul practic-aplicativ de la admiterea în școli....„Pune osul la treabă” – obstacolele nu se sar singure. Spor", este anunțul făcut de Poliția Română pe pagina de Facebook.
Sesiunea de admitere în școlile MAI va avea loc în ianuarie 2020.
foto Poliția Română

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7786 -0.0005
USD Dolarul SUA 4.2746 -0.0185
GBP Lira sterlina 5.7198 0.0543
CHF Francul elvetian 4.3448 -0.0255
XAU Gramul de aur 202.1797 -1.3948