Condițiile de admitere în școlile MAI, modificate. Poliția Română: „Pune osul la treabă” – obstacolele nu se sar singure. Spor!

16 Jul 2019 09:33
Condițiile de admitere în școlile MAI, modificate. Poliția Română:  „Pune osul la treabă” – obstacolele nu se sar singure. Spor!
Poliția Română a făcut publice schimbările care au avut loc la traseul practic-aplicativ de la admiterea în școlile MAI. Practic, este vorba de o mai mare dificultate pe care o are traseul care conține 12 obstacole.
" Anunț pentru trio-ul din tine! Sportivul, candidatul și viitorul polițist din tine trebuie să știe că au avut loc câteva schimbări la traseul practic-aplicativ de la admiterea în școli....„Pune osul la treabă” – obstacolele nu se sar singure. Spor", este anunțul făcut de Poliția Română pe pagina de Facebook.
Sesiunea de admitere în școlile MAI va avea loc în ianuarie 2020.
foto Poliția Română

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134