Conducătorii auto care efectuează transport neautorizat de persoane, sancționați de polițiști

13 Aug 2019 09:03
Conducătorii auto care efectuează transport neautorizat de persoane, sancționați de polițiști
Comunicat de presa: Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni au acționat în trafic pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, precum și a cazurilor de transport neautorizat de persoane.
În cadrul acțiunii, au fost controlate 26 de autovehicule și au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.835 lei.
Vineri, în jurul orei 10:00, pe DN 1, polițiștii au oprit în traficun autoturism despre care existau date și informații că efectuează transport public ilegal de persoane contra cost. S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, stabilind că acesta era un localnic de 41 de ani, iar în autovehicul au fost identificaţi patru pasageri, care au declarat verbal faptul că urmau să achite suma de 120 de lei, pentru a fi transportați pe traseul Buşteni - Platoul Bucegi.
Sâmbătă, tot pe raza stațiunii Bușteni, un alt bărbat – de data aceasta din Breaza – a fost depistat într-o situație similară, efectuând transport public ilegal de persoane, contra cost, pe aceeași rută turistică.
În autovehicul său au fost identificaţi cinci pasageri, care urmau să îi achite suma de 250 de lei.
În ambele cazuri, conducătorii auto au fost sancţionați cu câte o amendă contravențională de 1.000 lei, în același timp fiindu-le suspendat dreptul de utilizare a autoturismelor utilizate pentru 6 luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134