Conducătorii auto care efectuează transport neautorizat de persoane, sancționați de polițiști

13 Aug 2019 09:03
Conducătorii auto care efectuează transport neautorizat de persoane, sancționați de polițiști
Comunicat de presa: Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni au acționat în trafic pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, precum și a cazurilor de transport neautorizat de persoane.
În cadrul acțiunii, au fost controlate 26 de autovehicule și au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7.835 lei.
Vineri, în jurul orei 10:00, pe DN 1, polițiștii au oprit în traficun autoturism despre care existau date și informații că efectuează transport public ilegal de persoane contra cost. S-a procedat la legitimarea conducătorului auto, stabilind că acesta era un localnic de 41 de ani, iar în autovehicul au fost identificaţi patru pasageri, care au declarat verbal faptul că urmau să achite suma de 120 de lei, pentru a fi transportați pe traseul Buşteni - Platoul Bucegi.
Sâmbătă, tot pe raza stațiunii Bușteni, un alt bărbat – de data aceasta din Breaza – a fost depistat într-o situație similară, efectuând transport public ilegal de persoane, contra cost, pe aceeași rută turistică.
În autovehicul său au fost identificaţi cinci pasageri, care urmau să îi achite suma de 250 de lei.
În ambele cazuri, conducătorii auto au fost sancţionați cu câte o amendă contravențională de 1.000 lei, în același timp fiindu-le suspendat dreptul de utilizare a autoturismelor utilizate pentru 6 luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Buna seara! Este suficienta doar completarea formularului de la scoala sau se mai face inca o inscriere?Deja am completat unul!Seara minunata!
Mulțumim mult pentru susținere!
O initiativa f buna si utila. Am accesat si pagina de facebook Semn de Exclamare. Foarte binevenita!
In cele din urma concertul a avut doi dirijori.Unul cu numele pe afis, altul in fapt.Unul s-a imbolnavit subit( pentru a cata oara?) sub greutatea partiturilor, altul a salvat spectacolul. Unul ramane cu o colectie de afise, altul in inima instrumentistilor si a publicului.
Curs valutar
EUR Euro 4.7759 0.0030
USD Dolarul SUA 4.3145 -0.0014
GBP Lira sterlina 5.5810 -0.0128
CHF Francul elvetian 4.3522 -0.0064
XAU Gramul de aur 203.3031 0.9771