Consiliul Județean Dâmbovița, propunere de asociere pentru Consiliile Județene Prahova și Brașov

21 Jan 2019 15:22
Consiliul Județean Dâmbovița, propunere de asociere pentru Consiliile Județene Prahova și Brașov
Consiliul Judetean Dambovita anunta ca, in dorința realizării unui proiect de asociere între Consiliul Județean Dâmbovița, Consiliul Județean Prahova și Consiliul Județean Brașov, pentru promovarea și valorificarea potențialului schiabil și a infrastructurii conexe din Munții Bucegi, în cadrul obiectivului "Bucegi Schi Arena", CJ Dambovita a inițiat demersuri în acest sens, propunând celorlalte două entități publice județene o structură de proiect de hotărâre de consiliu județean privind emiterea acordului de principiu pentru asocierea celor trei consilii județene.
Demersul face parte dintr-un plan mai amplu, prin care se urmărește dezvoltarea, la nivel european, a zonei turistice în care se află Munții Bucegi, potrivit unei strategii care să fie elaborată în acest sens.
Urmare a răspunsului favorabil primit din partea Consiliilor Județene Prahova și Brașov, va avea loc o întâlnire între cele trei părți, scopul fiind acela de a stabili, de comun acord, etapele necesare realizării obiectivelor propuse în cadrul unui posibil proiect de asociere.
Astfel, parteneriatul în cauză va putea fi încheiat atât după constituirea unor unități de implementare a măsurilor din cadrul obiectivului "Bucegi Schi Arena" și a stabilirii acțiunilor și formalităților trasate la nivelul acestora, cât și după aprobarea bugetului pentru anul în curs.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677