Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de lei, pentru colectarea selectivă a deșeurilor în Ploiești

18 Sep 2020 08:34
Consiliul Județean Prahova a achiziționat 100 de ansambluri modulare în valoare de 1 milion de lei, pentru colectarea selectivă a deșeurilor în Ploiești
Comunicat de presa Consiliul Juderean Prahova: Administrația județeană are în vedere îmbunătățirea calității serviciului de salubritate din Municipiul Ploiesti, iar în acest sens a achiziționat recent 100 de ansambluri modulare pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Valoarea investiției se ridică la aproximativ un milion de lei, aceasta fiind finanțată din Fondul IID (înlocuire, întreținere, dezvoltare) al Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor Prahova.

Ansamblurile modulare vor fi folosite pentru a proteja containerele de depozitare a deșeurilor selectate provenite de la populație, astfel încât să nu mai fie posibilă vandalizarea acestora.

Aceste recipiente moderne pentru depunerea deșeurilor reciclabile, pe fracții, sunt foarte importante, deoarece utilizarea corectă a acestora va reduce cantitatea de gunoi depusă la depozitul ecologic. Un ansamblu modular are trei compartimente: hârtie, plastic/metal și sticlă.

Începând de astăzi (17 septembrie), vor ajunge la Ploiești 100 de module destinate colectării selective a deșeurilor, module ce vor fi amplasate în toate cartierele din Municipiul Ploiesti în următoarele 30 de zile. Prin această acțiune se dorește și conștientizarea populației în ceea ce privește colectarea selectivă a deșeurilor.

Demersul administrației județene are nevoie și de susținerea dumneavoastră, a ploieștenilor, a prahovenilor, pentru că doar împreună, acționând responsabil pentru comunitatea noastră, vom avea un mediu mai curat.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677