Consiliul Judetean Prahova reface drumurile din Prahova afectate de inundatii

11 Jul 2019 09:19
La nivelul judetului Prahova, mai multe drumuri au fost afectate de ploile si inundatiile din acest an. Reprezentantii Consiliului Judetean Prahova anunta ca lucrările de reparații ale drumurilor respective, afectate de calamități, sunt in plina derulare. Vorbim despre:

-lucrări de consolidare pentru punere în siguranță și refacere DJ 234 și DJ 102C- comuna Sîngeru

-lucrări de asigurare a scurgerii apelor pluviale, prin refacere podeț comuna Cosminele, DJ 218

-lucrări de punere în siguranță și protejare a corpului drumului- refacere DJ 214, punct Ulița Valea Frasinului, comuna Aluniș.

Doua dintre lucrări au fost finalizate, la recepție fiind prezenta și Fabioara Ionescu, administrator public al județului Prahova.

Sursa foto: facebook CJ Ph

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7791 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.2931 -0.0193
GBP Lira sterlina 5.6655 -0.0060
CHF Francul elvetian 4.3703 -0.0082
XAU Gramul de aur 203.5745 0.1516