Consiliul Județean Prahova va organiza, și în acest an, concursul de proiecte, prin intermediul căruia ONG-urile pot accesa fonduri nerambursabile!

20 Feb 2020 16:35
Consiliul Județean Prahova va organiza, și în acest an, concursul de proiecte, prin intermediul căruia ONG-urile pot accesa fonduri nerambursabile!
Consiliul Judetean Prahova: Joi, 20 februarie 2020, la sediul Primăriei Ploiești a avut loc ediția cu numărul 11 a Forumului ONG Prahova, întâlnirea anuală între membrii societăţii civile din diverse domenii de activitate şi autorităţile publice. Prezent la eveniment, președintele Consilului Județean Prahova, Bogdan Toader, i-a informat pe cei prezenți că programul județean pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes general va continua și în anul 2020, prin alocarea de noi fonduri pentru domenii de activitate precum Cultură și Învățământ, Social, Sănătate, Tineret, Protecția Mediului și Sport. Anul trecut Consiliul Județean Prahova a organizat un concurs de proiecte destinat organizatiilor non-guvernamentale în urma căruia au fost alocate fonduri în valoare de aproximativ 600.000 lei. ,,Împreună, conectați, dezvoltăm comunitatea locală! Totul ține de implicare și responsabilitate, iar eu rămân adeptul susținerii capacității ong-urilor și a autorităților publice de a se implica împreună pentru comunitate, dar și de a elabora și transmite propuneri privind politicile publice din țara noastră” a declarant Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826