Consiliul Județean Prahova va organiza, și în acest an, concursul de proiecte, prin intermediul căruia ONG-urile pot accesa fonduri nerambursabile!

20 Feb 2020 16:35
Consiliul Județean Prahova va organiza, și în acest an, concursul de proiecte, prin intermediul căruia ONG-urile pot accesa fonduri nerambursabile!
Consiliul Judetean Prahova: Joi, 20 februarie 2020, la sediul Primăriei Ploiești a avut loc ediția cu numărul 11 a Forumului ONG Prahova, întâlnirea anuală între membrii societății civile din diverse domenii de activitate și autoritățile publice. Prezent la eveniment, președintele Consilului Județean Prahova, Bogdan Toader, i-a informat pe cei prezenți că programul județean pentru finanțarea nerambursabilă a activităților nonprofit de interes general va continua și în anul 2020, prin alocarea de noi fonduri pentru domenii de activitate precum Cultură și Învățământ, Social, Sănătate, Tineret, Protecția Mediului și Sport. Anul trecut Consiliul Județean Prahova a organizat un concurs de proiecte destinat organizatiilor non-guvernamentale în urma căruia au fost alocate fonduri în valoare de aproximativ 600.000 lei. ,,Împreună, conectați, dezvoltăm comunitatea locală! Totul ține de implicare și responsabilitate, iar eu rămân adeptul susținerii capacității ong-urilor și a autorităților publice de a se implica împreună pentru comunitate, dar și de a elabora și transmite propuneri privind politicile publice din țara noastră" a declarant Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677