Consilul Județean Prahova îi va premia din nou pe cei mai buni elevi și profesori, în cadrul unei noi Gale de Excelență organizată în decembrie

19 Nov 2019 10:57
Consilul Județean Prahova îi va premia din nou pe cei mai buni elevi și profesori, în cadrul unei noi Gale de Excelență organizată în decembrie
Consilul Județean Prahova organizează luna decembrie cea de-a doua ediție a Galei de Excelență a Învățământului Prahovean, în cadrul căreia vor fi premiați elevi olimpici la nivel național și internațional, elevii care obțin rezultate bune la concursurile sportive, dar și pe profesorii care îi pregătesc.

De această dată, premiile vor fi înmânate în funcție de nivelul rezultatelor avute la concursurile și olimpiadele organizate la nivel național și internațional, astfel:

- Pentru participarea la concursurile și olimpiadele naționale, pentru locul I va fi înmânată suma de 933 de lei, pentru locul al II-lea " 711 lei, pentru locul III " 500 de lei, pentru locul IV (mențiune) " 350 de lei, iar pentru mențiuni speciale " 250 de lei.
- Pentru rezultatele obținute la concursurile și olimpiadele internaționale, cuantumul premiilor crește, astfel că pentru locul I va fi alocată suma de 2156 de lei, pentru locul II " 1600 de lei, pentru locul III " 1115 lei, iar pentru mențiune " 822 de lei.
- Pentru concursurile sportive școlare, locul I va obține 933 de lei, locul II " 711 lei, pentru locul III " 500 de lei, pentru locul IV (mențiune) " 350 de lei, iar pentru mențiuni speciale " 250 de lei.
"Le mulțumesc, pe această cale, consilierilor județeni pentru că au aprobat, în unanimitate, regulamentul de organizare a Galei de Excelență a Învățământului Prahovean 2019!
Elevi și profesori, părinți și autorități, putem colabora cu toții pentru ca învățământul prahovean să își mențină trendul ascendent!
Personal, voi fi întotdeauna un susținător al tuturor celor care promovează județul Prahova, prin educație, prin sport, prin implicare în viața comunității!", ascris pe pagina sa oficială de facebook președintele Consiliul Județean Prahova, Bogdan Toader.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677