Continuă asfaltările la Băicoi! În curând, va fi turnat asfalt și pe strada Postăvarul

05 Dec 2017 13:24
Continuă asfaltările la Băicoi! În curând, va fi turnat asfalt și pe strada Postăvarul
Primăria orașului Băicoi continuă lucrările de asfaltare în oraș. În scurt timp, administrația locală va începe asfaltarea străzii Postăvarul. Aceasta are o lungime de 1,600 km și face legătura între cartirele Liliești și Bobeica. Strada respectivă deservește aproximativ 400 de familii și a fost betonată partial în urmă cu mulți ani. Investiția se ridică la 400.000 de lei, din care 250.000 de lei provin de la Consiliul Județean Prahova.
Primăria Băicoi a anunțat că tot în luna decembrie se vor realiza lucrări de reparații și pe străzile Gh. Podașcă și Plevnei. Asta în timp ce, recent, au mai fost asfaltate și străzile Mioriței și Alexandru cel Bun.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218