Continua furturile din paduri. Dar si jandarmii au intenstificat patrularile

22 Oct 2017 09:46
Doi barbati au primit amenzi usturatoare dupa ce jandarmii din cadrul IJJ Prahova i-a surprins, in zona Cervenia din localitatea Ditesti,ca transportau cu ajutorul a doua atelaje hipo, material lemnos, esenta tei, avand cantitatea de 0.600 metrii cubi. Persoanele in cauza au prezentat avize de insotire a materialului lemnos ce aveau data de valabilitate expirata. In urma verificarii amanuntite a reiesit faptul ca materialul lemons a fost taiat cu ajutorul a doua motofierastraie din padurea numita"DE LA PISCURI", iar acestia se aflau la al doilea transport. In speta s-au intocmit procese verbale de constatare a contraventiei conform Lg.171/2010, stabilindu-se amenzi in cuantum de 6000 Ron, pentru fiecare si confiscarea celor doua motofierastraie, iar materialul lemons a fost predat pe baza de proces-verbal unui reprezentant din cadrul Ocolului Silvic Muntenia Sud. Este a cincea depistare in ultima saptamana a jandarmilor in aceasta zona.
Foto: IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0000
USD Dolarul SUA 4.1145 0.0000
GBP Lira sterlina 5.3849 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0000
XAU Gramul de aur 252.5738 0.0000