Contract nou semnat de Primăria Ploiești pentru curățenie căi publice și deszăpezire

20 Sep 2021 17:55
Contract nou semnat de Primăria Ploiești pentru curățenie căi publice și deszăpezire
Primăria Municipiului Ploiești a semnat, luni, un nou contract pentru activitățile de curățenie căi publice și deszăpezire, acesta fiind sigurul contract care era manageriat de către municipalitatea ploieșteană, anunță Primăria Ploiești.
Sursa citată a precizat că S.C Blue Planet Services S.R.L. este noul operator care va asigura prestarea serviciilor menționate, în orașul nostru, în următoarele 3 luni, până la inițierea noii licitații pentru serviciul public de salubritate.
Curățenia căilor publice va consta, potrivit contractului, în activități de măturare, spălare, stropire și întreținere a domeniului public și privat al municipiului Ploiești, iar serviciul de deszăpezire va asigura curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice, precum și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț.
” Reamintim că vechiul contract pentru curățenia căilor publice a fost reziliat, în urmă cu 3 luni, de către administrația publică ploieșteană. Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești va monitoriza activitatea noului operator de salubritate, S.C. Blue Planet Services S.R.L. Prestarea serviciului se va face conform Programului de salubrizare întocmit de municipalitate împreună cu prestatorul. Astfel, municipalitatea ploieșteană speră să se revină la normalitate în privința curățeniei căilor publice din oraș, în cel mai scurt timp, și, totodată, cere scuze ploieștenilor pentru disconfortul pe care l-au suportat, în contextul anterior, în ultimele luni”, mai transmit reprezentanții municipalității.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Nu se cunoaște nimic în calorifere?!!!
Super Johnson
Accea strada nu are trecere pentru pietoni și acel utilaj nu are ce căuta pe străzile publice
Felicitari! Nu stiam ca exista așa ceva in comună. Respect domnule Marian Stan pe care va stiu de ,, domnul invatator " si domnule Ioan Sorin Petre
Sincere felicitări domnului PRIMAR si a echipei sale!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9490 0.0004
USD Dolarul SUA 4.2715 0.0022
GBP Lira sterlina 5.8714 0.0067
CHF Francul elvetian 4.6480 -0.0005
XAU Gramul de aur 246.7254 1.4376