Contracte de peste 25 de miliarde de ei vechi, semnate pentru mai multe investitii, in Rafov

09 Nov 2017 10:14
Contracte de peste 25 de miliarde de ei vechi, semnate pentru mai multe investitii, in Rafov
Primarul din Rafov, Paul Costin Cazanciuc, a semnat ieri, cu Ministerul Dezvoltarii, patru contracte de finantare pentru mai multe obiective de investitii, suma totala fiind de 27,2 miliarde de lei vechi.
" Am fost ieri la Ministerul Dezvoltarii si am semnat patru contracte de finantare, 3 pentru scoli si gradinite si unul pentru drumuri. 25 de miliarde de lei vechi sunt pentru unitatile de invatamant si 1,7 miliarde de lei vechi pentru drumuri. Lucrarile vor incepe anul viitor", a spus Paul Costin Cazanciuc.
Primarul din Rafov a mai precizat ca lucrarile presupun amenajarea unei sali de sport la Scoala cu clasele V-VIII din Malaiesti. Tot aici se va face si un laborator de fizica-chimie. La Scoala cu casele I-IV din Palanca si la gradinitele si scoala din Sicrita se vor consolida cladirile dar si va face si o modernizare a unitatilor de invatamant.
In ceea ce priveste contractul pentru drumuri, Paul Costin Cazanciuc a declarat ca este vorba despre asflatarea strazilor din comuna care acum nu au pic de asfalt.
In urmatoarele zece zile, edilul va semna si alte trei contracte de finantare, fiind vorba de canalizare, apa si bransamente.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000