Copiii din Baicoi au imbinat placutul cu utilul. Au participat la o actiune sportiva in padure, dar au strans si gunoiale din zona

13 Jul 2018 19:17
Biroul Cultura Biblioteca Sport din cadrul Primariei Baicoi, in parteneriat cu o gradinita din oras, a organizat astazi o activitate in Padurea Dambu. Sub denumirea "Orientare Turistica", actiunea ajunsa deja la editia a III-a, a fost coordonata si initiata de inspectorul de specialitate Adrian Calaver.
Activitatea propusa a avut ca scop antrenarea unui numar cat mai mare de copii in desfasurarea de jocuri sportive, intreceri si stafete, in vederea cultivarii relatiilor de prietenie si colaborare, dar care sa si valorifice pasiunea copiilor pentru activitatea sportiva, pentru miscare si competitie si nu in ultimul rand, pentru satisfacerea dragostei pentru joc si miscare in aer liber.
In incheierea activitatii, toti participantii s-au echipat cu manusi, au primit saci menajeri si s-au pus pe treaba, strangand astfel gunoiul gasit in padure.
Eco piticii au fost premiati cu diplome de participare dar si cu o mini-drumetie prin frumoasa noastra padure,admirand peisajele frumoase,imbinand asfel,utilul cu placutul!

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677