Copiii din Gorgota au fost în Atelierul lui Moș Crăciun – VIDEO/FOTO

20 Dec 2017 16:24
Elevii Școlii Potigrafu au avut astăzi parte de o surpriză. Cei mici au fost la Ploiești, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde au participat la un atelier de pictură, al lui Moș Crăciun, organizat de o agenție de turism. Copiii au pictat îngerași și moși, au susținut și un scurt moment artistic, iar munca lor a fost răsplătită chiar de Moș Crăciun care le-a oferit tuturor daruri. Pachetele au fost pregătite de primăria comunei Gorgota și au fost aduse personal de primarul localității.

"Le-am pregătit ca în fiecare an multe daruri. Consiliul Local și Primăria Gorgota au pregătit daruri pentru toți copiii din comuna Gorgota pentru că a devenit o tradiție să le oferim cadouro în Ajunul Crăciunului", ne-a declarat primarul comunei Gorgota, Ionuț Nicolae Dumitru.

COMENTARII

64x64

Ghicuta Ioana

O traditie frmoasa. Felicitari. Pentru SARBATORILE CE SE SPPROPIE SI PENTRU NOUL AN numai ganduri bune. Realizari pentru comuna noastra.,, LA MULTI ANI !

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791