Copiii din Gorgota au fost în Atelierul lui Moș Crăciun " VIDEO/FOTO

20 Dec 2017 16:24
Elevii Școlii Potigrafu au avut astăzi parte de o surpriză. Cei mici au fost la Ploiești, la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde au participat la un atelier de pictură, al lui Moș Crăciun, organizat de o agenție de turism. Copiii au pictat îngerași și moși, au susținut și un scurt moment artistic, iar munca lor a fost răsplătită chiar de Moș Crăciun care le-a oferit tuturor daruri. Pachetele au fost pregătite de primăria comunei Gorgota și au fost aduse personal de primarul localității.

"Le-am pregătit ca în fiecare an multe daruri. Consiliul Local și Primăria Gorgota au pregătit daruri pentru toți copiii din comuna Gorgota pentru că a devenit o tradiție să le oferim cadouro în Ajunul Crăciunului", ne-a declarat primarul comunei Gorgota, Ionuț Nicolae Dumitru.

COMENTARII

64x64

Ghicuta Ioana

O traditie frmoasa. Felicitari. Pentru SARBATORILE CE SE SPPROPIE SI PENTRU NOUL AN numai ganduri bune. Realizari pentru comuna noastra.,, LA MULTI ANI !

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677