Copiii sunt așteptați, duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești. Se va pune în scenă "E ora de păpuși", un spectacol interactiv pentru întreaga familie

25 Oct 2017 16:00

Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești găzduiește în acest weekend un spectacol inedit pentru copii. Duminică, 29 octombrie, începând cu ora 11.00 se va pune în scenă spectacolul intitulat "E ORA DE PĂPUȘI", un spectacol interactiv pentru întreaga familie. Specatcolul este susținut de Ana Crăciun-Lambru care folosește diverse tipuri de Teatru de Păpuși: Marionete, Păpuși cu tije (Rod Puppets), Păpuși pe Mână și Teatru la Masă (Table Top Theatre) pentru a crea scurte momente încărcate de emoție și umor și a dezvălui publicului mai mult din magia acestei minunate arte.
Printre protagonişti veţi avea ocazia să-i cunoaşteţi pe: Mot, marmota prietenoasă, Lola, dansatoarea iscusită, Hugo, omuleţul nedumerit şi pe Tigruţ, viermişorul acrobat.
Specatcolul este recomandat copiilor de peste 4 ani si adultilor de orice varsta! Prețul unui bilet este de 25 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe www.ccsploiesti.ro
Ana Crăciun-Lambru este o talentată domnișoară care a obținut diploma Master of Fine Arts in Puppetry în cadrul Puppet Arts Program la Universitatea Connecticut printr-o bursă Fulbright. În timpul studiilor a fost implicată în numeroase reprezentații, proiecte și workshop-uri oferite de Puppets Arts Program, Ballard Institute and Museum of Puppetry și Connecticut Repertory Theatre. Deasemenea, a colaborat cu artiști ca Wyatt Cenac sau Keith Lockhart și Boston Pops Orchestra. În Septembrie 2016 a reprezentat Statele Unite la World Puppet Carnival în Lodz, Polonia cu spectacolul ei Dust pentru care a primit premiul Best Actress. În prezent, Ana este implicată într-o serie de proiecte personale adresate publicului tânăr și adult, menite să aducă noi idei în spațiul Teatrului de Păpuși contemporan din România.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677