Cresterea sigurantei rutiere, obiectiv al politistilor prahoveni. Ce amenzi s-au dat in urma unui control efectuat ieri in mai multe localitati

30 Oct 2020 09:57
Ieri, în intervalul orar 15:00 - 18:00, polițiști rutieri din cadrul mai multor subunități teritoriale ale Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au desfășurat o acțiune în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice, anunta Politia Prahova.

Astfel, potrivit IJP Prahova, polițiștii au acționat pe raza localităților Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Cătina, Florești, Lunca Prahovei și Poiana Câmpina, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, în special pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză și a celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice, precum și a abaterilor săvârșite de pietoni și bicicliști.
​Au fost controlate aproximativ 200 de autovehicule și aplicate 65 de sancțiuni contravenționale, dintre care 18 au fost aplicate conducătorilor auto pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 16 sancțiuni aplicate bicicliștilor, iar restul de sancțiuni pentru alte abateri de la regimul rutier. Valoarea totală a acestora depășește 17.000 de lei. De asemenea, un conducător auto a rămas fără permis de conducere, întrucât nu a acordat prioritate de trecere pietonilor.

RECOMANDĂRILE POLITISTILOR:
Întrucât se apropie weekendul, le reamintim participanților la trafic să adopte o conduită preventivă, să respecte regimul legal de viteză, să nu depășească coloana de autovehicule, să nu oprească sau să staționeze în locuri unde ar putea împiedica desfășurarea normală a traficului rutier, să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public, să nu claxoneze inutil și să fie atenți la semnalele polițiștilor rutieri.
Totodată, în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 recomandăm cetățenilor să respecte în continuare normele de igienă și de conduită sanitară, măsurile de distanțare fizică și să poarte mască de protecție, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677