Cristian Ganea, intalnire cu ambasadorul Republicii Federale Germania în România

05 Mar 2018 17:11
Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, s-a întâlnit astăzi cu Excelența Sa, Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, cu prilejul vizitei de lucru în municipiul Ploiești şi județul Prahova.
Discuțiile purtate au vizat dezvoltarea relațiilor economice dintre România şi Germania, în principal disponibilitatea pe care municipiul Ploiești şi județul Prahova le au în atragerea de noi investiții germane, dar şi dezvoltarea unui sistem de învățământ dual, care să crească forța de muncă bine pregătită, având în vedere că există un deficit pe piața de profil.

În cadrul intalnirii, ambasadorul Germaniei a punctat două condiții importante pentru atragerea investitorilor, implicit a celor din Republica Federale Germania, respectiv: existența unei infrastructuri de transport şi disponibilitatea forței de muncă specializată.
La randul sau, Cristian Ganea a vorbit despre colaborările pe care municipiul Ploiești le are pe diferite proiecte cu Passau, Konstance şi Munchen şi a exprimat deschiderea municipalității pentru dezvoltarea acestor colaborări, atât în plan economic, cât şi cultural, mai ales că, la finele lunii martie, vom avea prezenți în orașul nostru 2 copii din Konstance, care vor participa la a II- ediție a Festivalului internațional de vioară şi violă de la Ploiești.
La această întâlnire au fost prezenți ministrul Mediului de Afaceri, Radu Oprea, prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, administratorul public al județului Prahova, Fabioara Ionescu, şi președintele Camerei de Comerț si Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.
foto: Primaria Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Buna ziua, M-am programat pe platforma pentru vaccinare si am obtinut programare pe 22 01 2021 la ora 18. Am 75 ani si sunt din Bucuresti. Avand in vedere cele specificate mai sus, as vrea sa stiu daca: - centrul este intr-adevar functional - programarea mea la ora 18 se incadreaza in programul de functionare al centrului localizat in fostul liceu Ludovic Mrazek , cladire corp II dm str Mihai Bravu nr 248 Cu multumiri anticipate Ruxandra Huch
Vreau sa ma înscriu la vaccinare in Sinaia. Locuiesc aici de trei ani.
cum si unde ma pot vaccina
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 0.0000
USD Dolarul SUA 4.0148 0.0000
GBP Lira sterlina 5.5099 0.0000
CHF Francul elvetian 4.5251 0.0000
XAU Gramul de aur 241.5144 0.0000