Cristian Ganea, intalnire cu ambasadorul Republicii Federale Germania în România

05 Mar 2018 17:11
Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, s-a întâlnit astăzi cu Excelența Sa, Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, cu prilejul vizitei de lucru în municipiul Ploiești și județul Prahova.
Discuțiile purtate au vizat dezvoltarea relațiilor economice dintre România și Germania, în principal disponibilitatea pe care municipiul Ploiești și județul Prahova le au în atragerea de noi investiții germane, dar și dezvoltarea unui sistem de învățământ dual, care să crească forța de muncă bine pregătită, având în vedere că există un deficit pe piața de profil.

În cadrul intalnirii, ambasadorul Germaniei a punctat două condiții importante pentru atragerea investitorilor, implicit a celor din Republica Federale Germania, respectiv: existența unei infrastructuri de transport și disponibilitatea forței de muncă specializată.
La randul sau, Cristian Ganea a vorbit despre colaborările pe care municipiul Ploiești le are pe diferite proiecte cu Passau, Konstance și Munchen și a exprimat deschiderea municipalității pentru dezvoltarea acestor colaborări, atât în plan economic, cât și cultural, mai ales că, la finele lunii martie, vom avea prezenți în orașul nostru 2 copii din Konstance, care vor participa la a II- ediție a Festivalului internațional de vioară și violă de la Ploiești.
La această întâlnire au fost prezenți ministrul Mediului de Afaceri, Radu Oprea, prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, administratorul public al județului Prahova, Fabioara Ionescu, și președintele Camerei de Comerț si Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.
foto: Primaria Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677