Cristian Ganea, intalnire cu ambasadorul Republicii Federale Germania în România

05 Mar 2018 17:11
Viceprimarul municipiului Ploiești, Cristian Ganea, s-a întâlnit astăzi cu Excelența Sa, Cord Meier-Klodt, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, cu prilejul vizitei de lucru în municipiul Ploiești şi județul Prahova.
Discuțiile purtate au vizat dezvoltarea relațiilor economice dintre România şi Germania, în principal disponibilitatea pe care municipiul Ploiești şi județul Prahova le au în atragerea de noi investiții germane, dar şi dezvoltarea unui sistem de învățământ dual, care să crească forța de muncă bine pregătită, având în vedere că există un deficit pe piața de profil.

În cadrul intalnirii, ambasadorul Germaniei a punctat două condiții importante pentru atragerea investitorilor, implicit a celor din Republica Federale Germania, respectiv: existența unei infrastructuri de transport şi disponibilitatea forței de muncă specializată.
La randul sau, Cristian Ganea a vorbit despre colaborările pe care municipiul Ploiești le are pe diferite proiecte cu Passau, Konstance şi Munchen şi a exprimat deschiderea municipalității pentru dezvoltarea acestor colaborări, atât în plan economic, cât şi cultural, mai ales că, la finele lunii martie, vom avea prezenți în orașul nostru 2 copii din Konstance, care vor participa la a II- ediție a Festivalului internațional de vioară şi violă de la Ploiești.
La această întâlnire au fost prezenți ministrul Mediului de Afaceri, Radu Oprea, prefectul județului Prahova, Mădălina Lupea, administratorul public al județului Prahova, Fabioara Ionescu, şi președintele Camerei de Comerț si Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.
foto: Primaria Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0009
USD Dolarul SUA 4.1456 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.3917 0.0082
CHF Francul elvetian 4.5464 -0.0019
XAU Gramul de aur 254.7806 -0.5218