CSM Ploiești a pus capăt protocolului cu Chindia Târgoviște/Care este motivul

10 Sep 2020 15:30
CSM Ploiești a pus capăt protocolului cu Chindia Târgoviște/Care este motivul
În urma unei discuții pe care directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești, Ștefan Grozea, a purtat-o cu președintele grupării AFC Chindia Târgoviște, Marcel Gherghu, s-a convenit ca, începând cu data de 1 octombrie 2020, să se pună capăt protocolului de colaborare cu formația dâmbovițeană, în baza căruia aceasta utiliza stadionul "Ilie Oană", aflat în administrarea CSM Ploiești, pentru meciurile de Liga 1 de pe teren propriu, anunță CSM Ploiești.
*La baza acestei hotărâri a stat faptul că se dorește protejarea gazonului " a cărui întreținere este destul de dificilă în cazul unei frecvențe sporite a meciurilor " în perspectiva partidei pe care echipa națională de fotbal a României o va disputa, pe data de 14 octombrie, în Liga Națiunilor, în compania Austriei, dar și a meciurilor pe care echipa fanion a județului, FC Petrolul Ploiești, le are de susținut în eșalonul secund*, arată sursa citată.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677