CSM Ploiești: echipa de baschet băieți "U18", calificată pentru faza semifinală a campionatului

29 Mar 2021 09:45
CSM Ploiești: echipa de baschet băieți "U18", calificată pentru faza semifinală a campionatului
Echipa de baschet băieți "U18" a CSM Ploiești a participat, în acest weekend, la cel de-al doilea turneu al sezonului, fiind repartizată alături de ABC Laguna București, CS Sevlar Ploiești și CSA Steaua București în Grupa C, ale cărei partide s-au desfășurat în Sala Sporturilor din Blejoi.

Băieții pregătiți de Ionuț Ivan și Robert Munteanu au avut, din nou, evoluții foarte bune, reușind să repete bilanțul de la primul turneu " două victorii și o înfrângere " și să se califice pentru faza semifinală a campionatului, care se va desfășura tot sub forma unor turnee, în perioada 24-25 aprilie.

CSM Ploiești a câștigat ambele meciuri disputate ieri, cu CSA Steaua București și CS Sevlar Ploiești, pentru ca, astăzi, să piardă disputa cu ABC Laguna București în contextul în care coordonatorul Mihai Comănescu nu a putut juca din cauza unei accidentări, iar alți doi oameni importanți, Odysseas Iancu și Iulian Geangu au acuzat probleme medicale și au evoluat foarte puțin.

Iată care au fost rezultatele echipei noastre:

Sâmbătă, ora 12.30, CSM Ploiești " CSA Steaua București 63-57

Sâmbătă, ora 17.30, CS Sevlar Ploiești " CSM Ploiești 70-80

Duminică, ora 18.30, CSM Ploiești " ABC Laguna București 51-70

Lotul de jucători pe care antrenorul Ionuț Ivan l-a folosit în cele trei partide a fost următorul: Iulian Geangu, Mihai Stănescu, Daniil Odysseas Iancu, Mihai Comănescu, Cristian Velcea, Alexandru Chirilă, Luca Ștefan Dănescu, Tudor Ferecuș, Vlad Andrei Baștină și Cristian Mușuroia.
sursa CSM Ploiești

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677