CSM Ploiești nu mai cedează jucători gratis

17 Feb 2020 11:43
CSM Ploiești nu mai cedează jucători gratis
În contextul în care, în ultima vreme, s-au înmulțit solicitările privind transferurile sau împrumuturile unor tineri fotbaliști ai clubului, coordonatorul secției de fotbal a CSM Ploiești, Adrian Teodorescu, face următoarele precizări: "Atâta timp cât eu voi fi șeful secției de fotbal a CSM Ploiești, niciun jucător nu va pleca gratis, indiferent că este vorba despre transfer definitiv sau sub formă de împrumut. Secția de fotbal și-a propus să se autofinanțeze, așa că jucătorilor care solicită să fie împrumutați gratis le recomand să se adreseze Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF sau AJF, după caz. Totodată, cine își asumă responsabilitatea să legitimeze un jucător de la CSM va răspunde conform regulamentelor în vigoare".

În acest an, CSM Ploiești a încasat grila de transfer pentru fotbalistul Rareș Simionescu, în cuantum de 27.189 lei, precum și grilele de împrumut până la vară pentru Cezar Badea și Andrei Lazăr, în valoare de 2.800 ron, toți trei ajungând la Petrolul Ploiești.

Legat de colaborarea cu gruparea fanion a județului, Adrian Teodorescu a mai menționat că "întotdeauna, Petrolul va avea prioritate când va veni vorba despre transferul unui jucător de la CSM Ploiești, indiferent de numele celeilalte echipe care îl va dori pe fotbalist".
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677