CSM Ploieşti nu mai cedează jucători gratis

17 Feb 2020 11:43
CSM Ploieşti nu mai cedează jucători gratis
În contextul în care, în ultima vreme, s-au înmulţit solicitările privind transferurile sau împrumuturile unor tineri fotbalişti ai clubului, coordonatorul secţiei de fotbal a CSM Ploieşti, Adrian Teodorescu, face următoarele precizări: „Atâta timp cât eu voi fi şeful secţiei de fotbal a CSM Ploieşti, niciun jucător nu va pleca gratis, indiferent că este vorba despre transfer definitiv sau sub formă de împrumut. Secţia de fotbal şi-a propus să se autofinanţeze, aşa că jucătorilor care solicită să fie împrumutaţi gratis le recomand să se adreseze Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF sau AJF, după caz. Totodată, cine îşi asumă responsabilitatea să legitimeze un jucător de la CSM va răspunde conform regulamentelor în vigoare”.

În acest an, CSM Ploieşti a încasat grila de transfer pentru fotbalistul Rareş Simionescu, în cuantum de 27.189 lei, precum şi grilele de împrumut până la vară pentru Cezar Badea şi Andrei Lazăr, în valoare de 2.800 ron, toţi trei ajungând la Petrolul Ploieşti.

Legat de colaborarea cu gruparea fanion a judeţului, Adrian Teodorescu a mai menţionat că „întotdeauna, Petrolul va avea prioritate când va veni vorba despre transferul unui jucător de la CSM Ploieşti, indiferent de numele celeilalte echipe care îl va dori pe fotbalist”.
sursa CSM Ploiesti

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826