Cu ajutorul Aplicației mobile “Apel 112” veți putea fi localizați mai ușor în caz de pericol

02 Dec 2019 10:26
Cu ajutorul Aplicației mobile “Apel 112” veți putea fi localizați mai ușor în caz de pericol
Potrivit Serviciului de Telecomunicații Speciale, aplicația “Apel 112” este deosebit de utilă atât pentru cetățeni, cat și pentru agențiile specializate, cum. ar fi Poliție, Ambulanță, Pompieri, SMURD, Jandarmerie, Salvamont etc., având în vedere că, prin intermediul conexiunii la internet și Serviciului de localizare GPS al telefonului, permite transmiterea coordonatelor geografice în format AML la inițierea unui apel către Serviciul de Urgență 112. În prezent, aplicația dezvoltată de STS reprezintă cea mai facilă metodă de localizare a telefoanelor de pe care apelează persoanele care nu am nevoie de ajutor și nu cunosc adresa unde se află. De când a fost lansată, din luna februarie și până acum, peste 3000 de persoane au fost salvate datorită aplicației “Apel 112”.

Sursa: sts.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
O RUSINE ACEST pitigoi
Dece depuneri de coroane la catedrala sf ioan si nu la statuia lui Mihai Viteazul ce treaba are biserica cu 1decembrie?faceti o mare greseala
Cine este
Am trecut pe acolo la ora 16. Era foarte mare aglomerație. Eu voiam să merg către Câmpina. Ca sa evit aglomeratia,a trebuit să fac dreapta spre Baicoi,să întorc la prima intersecție. Am auzit prin stația de emisie receptie ca trebuie sa treaca o delegație dinspre Sinaia către Ploiești si sunt echipaje la fiecare intersecție cu DN1.Am intors la prima intersecție cu Baicoi,spunandu-i agentului de poliție ca ma îndrept către Câmpina si ca la intersecția cu Floresti o sa se întâmple un accident,fiind mare aglomerație,daca polițiștii de acolo nu o sa dirijeze circulatia. Foarte liniștit,mi-a spus sa întorc direct prin spatele lui. Mi-am continuat drumul către Campina,incetinind in dreptul agenților de poliție la intersecția cu Floresti,spunându-le să dirijeze circulatia in loc sa stea cu mâinile în șolduri. După aproximativ 3 ore m-am intors către Filipestii de Padure,unde circulatia era blocată din cauza unui accident grav. De ce in loc sa prevină,poliția pe care noi o plătim,trebuie să constate? Este normal ca atatia oameni nevinovati sa aiba de suferit din cauza unor incompetenți?
Buna ziua as dori un tort cu cifra 30. Imi puteti spune un pret? Multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.7794 0.0007
USD Dolarul SUA 4.3124 -0.0025
GBP Lira sterlina 5.6715 -0.0137
CHF Francul elvetian 4.3785 0.0014
XAU Gramul de aur 203.4229 0.2195