Cum a fost tâlhărită o femeie în zona de Nord a Ploieștiului

28 May 2020 22:56
Cum a fost tâlhărită o femeie în zona de Nord a Ploieștiului
O femeie care se afla pe o bancă situată în zona pietonală din proximitatea Complexului Nord a fost tâlhărită. Un bprbat i-a furat o sumă de bani chiar din mână.
*Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală constând în aceea că, în data de 21 mai a.c. un autor necunoscut a sustras din mâna unei femei, care se afla pe o bancă situată în zona pietonală din proximitatea Complexului Nord, o sumă de bani. Activitățile desfășurate de polițiști au condus la identificarea presupusului autor, acesta fiind depistat pe raza municipiului*, a precizat IJP Prahova. În urma administrării probatoriului, în cursul zilei de azi, față de bărbat s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8430 0.0007
USD Dolarul SUA 4.2615 -0.0173
GBP Lira sterlina 5.3361 -0.0571
CHF Francul elvetian 4.5370 -0.0057
XAU Gramul de aur 246.6921 -2.2210