Cum arată secția de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, după lucrările de modernizare - FOTO

07 Nov 2017 13:34
Luni, 6 noiembrie 2017, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader și vicepreședintele Ludmila Sfîrloagă au efectuat o vizită de lucu la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru a analiza stadiul lucrărilor la secția de cardiologie situată la etajul 5 al clădirii. Aceasta este una dintre cele mai solicitate secții ale spitalului, dat fiind numărul mare al persoanelor care suferă de afecțiuni ale inimii - aproximativ 5000 de pacienți pe an . Obiectivul de investiție face parte din proiectul ,,Modernizare corp clădire A + B din cadrul Spitalului Județean de Urgență Ploiești", valoarea totală fiind de 9.700.000 lei. Pentru secția de cardiologie investiția este de aproximativ 3.000.000 de lei și a inclus: lucrări de arhitectură, instalații electrice, instalații de fluide medicale, control de securitate și acces precum și dotările aferente unui salon medical. La secția de cardiologie s-au instalat în prezent 90 de paturi standard și 12 paturi la salonul de terapie coronariană. Președintele Bogdan Toader s-a arătat mulțumit de calitatea lucrărilor și a precizat că modernizarea va continua și pentru celelalte secții ale spitalului de urgență. Totodată pe langă lucrările de modernizare, Consiliul Județean Prahova are ca prioritate și construirea unui corp nou, care va fi legat de cel vechi printr-o pasarelă. Toate aceste investiții realizate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu sprijinul administrației județene vor conduce la creșterea calității serviciilor medicale, oferind prahovenilor dar și celor aflați în tranzit în Județul Prahova condiții spitalicești optime, la standarde europene.

Sursa foto: Consiliul Județean Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677