Cum va fi sărbătorită Ziua Națională a României la Păulești. Primăria are surprize pentru copii și bătrâni

30 Nov 2017 10:43
Cum va fi sărbătorită Ziua Națională a României la Păulești. Primăria are surprize pentru copii și bătrâni
Primăria Păulești îi așteaptă mâine pe locuitorii comunei să sărbătorească împreună Ziua Națională a României. Ceremonia va începe la ora 11.00 la Monumentul Eroilor din Păulești cu intonarea Imnului Național, depunerea unor coroane de flori si discursuri.
Reprezentanții primăriei le-au pregătit și câteva surprize participanților. Copiii vor primi pachete cu dulciuri, prăjituri și suc, iar pentru bătrâni organizatorii au pregătit cozonaci, apă și sucuri.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677