„Cumpără” un motociclist și îndeplinește un VIS!

11 Dec 2017 16:51
„Cumpără” un motociclist și îndeplinește un VIS!
Motocicliștii, licitația și filantropia! Trei elemente care, aparent, n-au nimic în comun, dar care, în realitate, se încheagă într-un eveniment demn de toată admirația.
Fioroși la prima vedere, greu abordabili, cu o imagine dezordonată, etichetați ca fiind „revelii traficului“, veșnic pasionați de rock și adrenalină, 11 motocicliști, membri ai Happy Street Brotherhood MF (HSBMF) vor să demonstreze că și în cazul lor, ceea ce domină este, de fapt, sufletul.
Astfel, aceștia au venit cu o propunere inedită, prin care îmbină filantropia cu pasiunea lor pentru caii-putere pe care vor s-o împărtășească și altora. Totul în cadrul unei licitații care îi va avea ca „obiect“ pe ei și ale lor motoare.
„Alături de campania organizată de Grupul «Pentru Tine!», HSBMF organizează, în perioada 11.12 - 25.12.2017, o licitiație caritabilă cu scopul de a strânge fonduri pentru campania sus menționată.
Ce oferim: o plimbare cu motocicleta în luna iunie 2018 (data exactă o comunicăm din timp, nu știm prognoza meteo pentru anul viitor).
Ce trebuie să faci: regasesti mai sus posterul cu motocicliștii din HSBMF, dar și fotografiile individuale ale acestora, fiecare având un număr. Scrie în comentariu, PE PAGINA EVENIMENTULUI, numărul motociclistului și suma pe care o licitezi (dacă îți dorești cu adevărat plimbarea, urmărește să nu ți-o ia nimeni înainte).
Să nu râdem unul de altul, considerăm sa pornim licitația de la 20 RON, așa bășcălia este mai mică. La final, cel care a oferit cel mai mult va fi declarat câștigător. Dacă te numeri printre norocoși, dai fuguța la Cristi Minculescu unde, în schimbul sumei licitate, primești voucherul.
Acestea fiind spuse, spor la treabă, noi stăm cu ochii pe comentarii“, se arată în anunțul și regulamentul licitației organizate de motocicliștii HSBMF.
Atenție, pentru a vă fi validate propunerile de licitație trebuie să lăsați comentarii doar pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2010443525835705/ Aici trebuie să precizați numărul motorului și persoanei cu care doriți să vă plimbați, dar și suma pe care o licitați.
După câștigarea voucherului, cei în cauză vor ține legătura, în permanență, cu motocicliștii pentru stabilirea unei date și a unei rute pentru plimbarea pe două roți.
Liliana Maxim Minculescu
Foto: HSBMF

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8740 0.0003
USD Dolarul SUA 4.0405 0.0233
GBP Lira sterlina 5.4696 -0.0157
CHF Francul elvetian 4.5329 0.0055
XAU Gramul de aur 238.2202 -1.2366