„Cumpără” un motociclist și îndeplinește un VIS!

11 Dec 2017 16:51
„Cumpără” un motociclist și îndeplinește un VIS!
Motocicliștii, licitația și filantropia! Trei elemente care, aparent, n-au nimic în comun, dar care, în realitate, se încheagă într-un eveniment demn de toată admirația.
Fioroși la prima vedere, greu abordabili, cu o imagine dezordonată, etichetați ca fiind „revelii traficului“, veșnic pasionați de rock și adrenalină, 11 motocicliști, membri ai Happy Street Brotherhood MF (HSBMF) vor să demonstreze că și în cazul lor, ceea ce domină este, de fapt, sufletul.
Astfel, aceștia au venit cu o propunere inedită, prin care îmbină filantropia cu pasiunea lor pentru caii-putere pe care vor s-o împărtășească și altora. Totul în cadrul unei licitații care îi va avea ca „obiect“ pe ei și ale lor motoare.
„Alături de campania organizată de Grupul «Pentru Tine!», HSBMF organizează, în perioada 11.12 - 25.12.2017, o licitiație caritabilă cu scopul de a strânge fonduri pentru campania sus menționată.
Ce oferim: o plimbare cu motocicleta în luna iunie 2018 (data exactă o comunicăm din timp, nu știm prognoza meteo pentru anul viitor).
Ce trebuie să faci: regasesti mai sus posterul cu motocicliștii din HSBMF, dar și fotografiile individuale ale acestora, fiecare având un număr. Scrie în comentariu, PE PAGINA EVENIMENTULUI, numărul motociclistului și suma pe care o licitezi (dacă îți dorești cu adevărat plimbarea, urmărește să nu ți-o ia nimeni înainte).
Să nu râdem unul de altul, considerăm sa pornim licitația de la 20 RON, așa bășcălia este mai mică. La final, cel care a oferit cel mai mult va fi declarat câștigător. Dacă te numeri printre norocoși, dai fuguța la Cristi Minculescu unde, în schimbul sumei licitate, primești voucherul.
Acestea fiind spuse, spor la treabă, noi stăm cu ochii pe comentarii“, se arată în anunțul și regulamentul licitației organizate de motocicliștii HSBMF.
Atenție, pentru a vă fi validate propunerile de licitație trebuie să lăsați comentarii doar pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2010443525835705/ Aici trebuie să precizați numărul motorului și persoanei cu care doriți să vă plimbați, dar și suma pe care o licitați.
După câștigarea voucherului, cei în cauză vor ține legătura, în permanență, cu motocicliștii pentru stabilirea unei date și a unei rute pentru plimbarea pe două roți.
Liliana Maxim Minculescu
Foto: HSBMF

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923