“Cupa Micul pescar”, la Bucov - concurs de pescuit pentru copii

13 Jun 2017 15:45
“Cupa Micul pescar”, la Bucov - concurs de pescuit pentru copii
Copiii cu vârsta între 6-14 ani sunt așteptați să participe la Concursul de pescuit sportiv pentru copii “Cupa Micul pescar” ce va avea loc în data de 24 iunie 2017, pe Lacul din Parcul Memorial “Constantin Stere”. Copiii trebuie însoţiţi de părinţi/bunici/tutore care vor semna un acord de asumare a responsabilităţii totale în ceea ce priveşte copilul.

Program:
• Micii pescari sunt aşteptaţi la ora 7.45 la Debarcader, pentru a se întocmi lista de prezenţ și pentru a se trage la sorți standul de concurs.
• La ora 8.00 va incepe concursul care se va incheia la ora 12.00
• La ora 12.20 va avea loc premierea participanţilor la Debarcader

Înscriere:
• Înscrierea se va face la tel 0244275972 sau pe mail: parcbucovzoo@yahoo.com
Regulament de participare
• Se va utiliza o singura undiţă, cu un singur cârlig
• Nu este permisă nădirea
• După verificarea de către un membru al juriului şi înregistrarea pe listă, peştele va fi eliberat, fără a fi rănit. Nu este permisă păstrarea peştilor
• Nu este permisă intrarea participantilor sau a adultilor în apă (nici pentru pentru aranjarea sculelor, nici pentru prinderea peştelui)
• Părinţii/bunicii trebuie să supravegheze în permanenţă copiii
• In caz de accident, se vor anunţa imediat organizatorii
Un cadru medical va asista concurenţii pe toata perioada desfăşurării evenimentului
• Nu sunt permise comportamente lipsite de sportivitate
• Nu este permisă aruncarea gunoaielor pe spaţiul verde, alei sau în apă
• Câştigătorii vor fi stabiliţi în funcţie de numărul de peşti capturaţi
• Se va oferi un premiu special pentru cel mai mare peşte capturat (lungime)

Organizatorii recomandă ca pe toată durata concursului, copiii să poarte pălărie/şapcă, să se hidrateze corespunzător şi să utilizeze cremă de protecţie solară.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895